Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to istina?!

Teške optužbe: 'Messija treba istjerati zbog onog što je napravio protiv Hrvatske'

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.06.2018.
u 16:41

Lionel Messi je na žestokom udaru, na njega se puca iz svih oružja

Argentinska reprezentacija u potpunom je rasulu uoči odlučujuće utakmice u skupini D. Nakon poraza od Hrvatske (0:3), igrači su pod velikim pritiskom, po njima se puca iz svih oružja.

Najgore je prošao Lionel Messi, od kojega se puno očekivalo, ali koji nije na uobičajenoj razini. Javljaju se brojni stručnjaci i navijači koji ga nimalo ne štede u svojim komentarima. Jedan od njih je i bivši argentinski nogometaš te trener Ricardo Caruso Lombardi, koji je bio prilično oštar.

>>Pogledajte atmosferu među hrvatskim navijačima

- Messi ne brine ni o čemu, osim o sebi. On namjerno igra protiv svojih trenera. On želi biti okružen igračima koji mu se sviđaju, a ne s najboljima, rekao je Ricardo Caruso Lombardi pa dodao:

Luka Modrić i Lionel Messi
1/5

- Messi je pojeo već sedam trenera. To je njegov način rada.

Osvrnuo se i na utakmicu s Hrvatskom te iznio tešku optužbu.

- Vjerujem da je Messi namjerno igrao loše protiv Hrvatske kako bi izbornik Sampaoli bio bačen u vatru. Zbog toga ga treba izbaciti iz reprezentacije!

>>Pogledajte Večernji pressing s Darijem Šimićem

Komentara 27

PR
prajdali100
16:58 26.06.2018.

Ovaj Lombardi nije sav svoj ! Jedan Messi je namjerno igrao loše radi nekih " svojih ciljeva" !? Veću glupost odavno nisam pročitao.

Avatar Apsalar
Apsalar
17:25 26.06.2018.

Ajte molim vas Argentinci, imajte malo obraza i priznajte veličini da ste ga okružili prosječnima. Svalili ste na njega teret cijele Argentine i očekujete od njega nemoguće tj. da sve riješi sam. Niste korektni. Messi je igračina.

IL
ilija26
19:27 26.06.2018.

Argentina ide dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije