Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZILAC RONALDO

Ronaldo: Fergusonovoj momčadi želim samo poraze!

Alex Ferguson
PA/Pixsell
07.03.2013.
u 12:17

Legendarni nogometaš ne može Sir Alexu oprostiti što ga je nazvao debelim

Brazilac Ronaldo preferira da ga zovu "pravi Ronaldo", a ne "debeli Ronaldo" kako ga je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson pokušao diferencirati od Portugalca Cristiana Ronalda. "Pravi Ronaldo" jako je to zamjerio Škotu, a idealna prilika da mu uzvrati bilo je naslađivanje zbog ispadanja iz Lige prvaka.

– Real Madrid u moje ime začepio je usta Fergusonu. Pokazao je nedostatak poštovanja, nije bio ni najmanje pristojan za nekoga tko je na njegovoj poziciji – poručio je Ronaldo.

– Za tog gospodina nemam ništa više za reći osim da se nadam da će izgubiti svaku utakmicu koju igra – zaključio je Ronaldo koji se odnedavno može pohvaliti novom figurom pa mu Sir Alex, barem zasad, neće moći uputiti provokaciju na račun kilaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije