Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni nogometaš

Reprezentativac BiH: Sram vas bilo! Nikad zbog toga neću navijati za Hrvatsku!

Luka Modrić Hrvatska Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
09.07.2018.
u 14:55

On se oglasio na društvenim mrežama i javno dao do znanja što ga je iživciralo.

Hrvatska nogometna reprezentacija sjajnim rezultatima na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ujedinila je cijelu Lijepu našu, svaki njihov nastup postao je praznik.

Slavi se na ulicama i trgovima svih gradova, ali ne samo kod nas, već i u susjednoj BiH. Prema pisanju njihovih medija, žustro je bilo na ulicama Širokog Brijega nakon pobjede nad Rusijom. Navodno je bilo i neprimjerenih skandiranja protiv Bosne, što je neke razljutilo.

>>Pogledajte kako se slavilo u hrvatskim gradovima

Jedan od njih je i nogometaš Anel Hadžić, inače reprezentativac BiH. On se oglasio na društvenim mrežama i javno dao do znanja što ga je iživciralo.

"Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koja poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek", napisao je Hadžić.

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 153

DU
Deleted user
15:11 09.07.2018.

Kad je Hrvatska izgubila od Turske, po Sarajevu kolone razdraganih vozača s turskim zastavama na automobilima i trubili sve u 16... Od radosti! Pa što se onda nije javio!?

DJ
djobu68
15:05 09.07.2018.

Kako može prestati kad nije nikad ni navijao?

DU
Deleted user
15:06 09.07.2018.

zanimljivo, nije ga smetalo kad je hrvatski entitet ostao bez prava glasa, svoje televizije i kad mu je pola sarajeva srpsko - taj dio ga ne brine kao ni celnik te republike srpske koji federaciju uopce ne dozivljava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije