Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI U VINKOVCIMA

Reja: Duboko sam dirnut Ovčarom

'sport - 15.09.2009. split , Hrvatska  prijateljska nogometna utakmica izmedju hajduka i predstavnike britanske vojne nogometne reprezentacije odrzana je na poljudu veceras ,na slici eduardo reja Phot
'Leonard Nincevic - VLM'
26.09.2009.
u 14:17

- Nisam mogao vjerovati da je to stvarno tako, jedno je vidjeti sva ta stradanja na televiziji, a sasvim drugačije kada dođeš u Vukovar - rekao je Edoardo Reja.

Nije talijanski strateg na klupi Hajduka Edoardo Reja, kada je već četiri dana bio u Vinkovcima, izdržao, a da ne obiđe Vukovar. Posjetio je Ovčaru, želio se osobno uvjeriti u ono o čemu je slušao i gledao na televiziji.

- Vidio sam zanimljive i dramatične stvari, duboko sam dirnut onim što sam vidio na Ovčari. Nisam mogao vjerovati da je to stvarno tako, jedno je vidjeti sva ta stradanja na televiziji, a sasvim drugačije kada dođeš u Vukovar. Ratovi uvijek donose mrtve i žalost, ne mogu vjerovati što je sve čovjek sposoban uraditi da bi došao na vlast - kazao je šokirani Reja.

A onda se okrenuo glavnom zadatku zbog kojeg je Hajduk u Slavoniji boravio četiri dana. Dvoboj s Cibalijom pravi je derbi, Vinkovčani su, bez obzira na kiks u kupu, jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva. Hajdukov trener pun je pohvala za Cibaliju, pogledao je snimke i dobro je prostrudirao Mršićevu momčad.

- Cibalia ima kvalitet koji je nedvojben, a to je organizirana obrana, puno trče, svi igrači igraju obranu i nije slučajno da su primili samo tri pogotka u prvenstvu - rekao je Reja.

Svjestan je trener bijelih da njegovu momčad čeka težak posao i da će bilo kakve pogreške protiv Cibalije biti skupo plaćene. Posebno je naznačio realizaciju.

- Prigoda će biti, u to sam siguran, ali moramo ih i iskorisiti. Do sada smo promašivali, puno na treba da zabijemo pogodak i nadam se da će se to promijeniti baš u ovoj utakmici - kaže Reja.

Istaknuo je da osjeća kako se njegova momčad diže, uostalom prošlo je više od mjesec dana otkako je Hajduk poražen, u rujnu Reja niže samo pobjede. Naravno, taj niz želi nastaviti i u Vinkovcima.

- Ovo je utakmica istine za Hajduk, imamo tri pobjede u prvenstvu i važno je vidjeti možemo li učiniti još jedan iskorak prema naprijed. Važna su nam tri boda, ali i dojam, da pokažemo da napredujemo - zaključio je Reja.

A i igrači imaju podosta motiva. Cibalija je u prošloj sezoni, sjećate se onog opjevanog pogotka Pavličića (navodno je za taj pogodak primio premiju od Zdravka Mamića) u 90. minuti, zaustavila Hajduk u pohodu na titulu prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije