Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje mu se divi

Realov predsjednik ima novog 'kralja', ali još nije prebolio Cristiana Ronalda

Perez - Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
25.09.2018.
u 21:10

Među nominiranima za nagradu 'The Best' su osim hrvatskog kapetana bili još Mohamed Salah i Cristiano Ronaldo, od njih dvojice na proglašenju je bio samo egipatski napadač

Ljetos je kao bomba je odjeknula vijest da je Cristiano Ronaldo potpisao za Juventus. Portugalac je nakon devet godina i 292 odigrane utakmice za kraljevski klub napustio Madrid preselio se u Torino.

Stara dama je Madriđanima platila 117 milijuna eura. Realov predsjednik Florentino Pérez još uvijek nije prebolio portugalsku zvijezdu što je potvrdio i nakon Fifinoj svečanosti u Londonu na kojoj je hrvatski kapetan Luka Modrić izabran za najboljeg nogometaša svijeta.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Među nominiranima za nagradu 'The Best' su osim hrvatskog kapetana bili još Mohamed Salah i Cristiano Ronaldo, od njih dvojice na proglašenju je bio samo egipatski napadač. No to očito nije smetalo Realovom predsjedniku koji se i dalje divi Portugalcu. 

'Zagrlio bih ga da smo se danas vidjeli. On je pravi nasljednik Di Stefana i jednog dana će se vratiti u Real', izjavio je Florentino Pérez.

Cristianu Ronaldu mnogi su zamjerili što nije došao na Fifinu svečanost.

>> Pogledajte i dojmove novinara Večernjeg lista koji je bio na dodjeli nagrade Luki

Komentara 2

DU
Deleted user
22:35 25.09.2018.

Pa ovaj novi kralj je 33 i iduće sezone ne igra za Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije