Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMAM OBJAŠNJENJA'

Real ima ozbiljan problem, pokazalo se to i na Modriću

UNION BERLIN-REAL MADRID 23-24
Foto: ÁNGEL RIVERO
1/6
13.12.2023.
u 12:38

Brazilski napadač Vinicius Junior nije iskoristio kazneni udarac tijekom ljetošnjih priprema protiv Barcelone, a zatim su promašila i ostala dva napadača tijekom prvenstva, Rodrygo protiv Celte i Joselu protiv Osasune.

Nogometaši Real Madrida ove su sezone promašili sva četiri jedanaesterca dosuđena u njihovu korist, a trener madridske momčadi Carlo Ancelotti nema objašnjenja za to te isprobava više izvođača.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u utorak je u 45. minuti susreta Lige prvaka s Union Berlinom promašio udarac s bijele točke, no "kraljevski klub" se ipak vratio u Madrid s pobjedom 3-2.

"Doista je jako teško reći zašto promašujemo jedanaesterce", rekao je Ancelotti na konferenciji za medije. "Luka je obično hladan i zabija ih svaki put. Nije to nešto što se lako uvježbava jer je na treninzima ambijent hladan", dodao je.

Brazilski napadač Vinicius Junior nije iskoristio kazneni udarac tijekom ljetošnjih priprema protiv Barcelone, a zatim su promašila i ostala dva napadača tijekom prvenstva, Rodrygo protiv Celte i Joselu protiv Osasune.

"Pokušavamo s Bellinghamom, Rodrygom, Viniciusom, Joseluom... Ne znam što reći, nadam se da će se to promijeniti", rekao je Ancelotti.

Modrić, koji izvodi jedanaesterce za reprezentaciju Hrvatske, odigrao je cijeli susret u Berlinu. Real Madrid se sa svih šest pobjeda u skupini plasirao u osminu finala Lige prvaka, a u španjolskom prvenstvu se nalazi na drugom mjestu iza Girone.

Prošle sezone je kaznene udarce izvodio napadač Karim Benzema, ali nakon što je otišao iz kluba otvorilo se pitanje novog izvođača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije