Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVIO ILINKOVIĆ

Razočarani BiH izbornik nakon što je Hrvat odbio poziv: 'Izabrao je vatrene, neka mu je na čast'

Rijeka: 1. kolo SuperSport HNL-a, HNK Rijeka - NK Rudeš
Goran KovacicPIXSELL
06.09.2023.
u 09:52

20-godišnji veznjak Rijeke nije se odazvao pozivu mlade BiH reprezentacije što je jako iznenadilo izbornika zmajeva

Izbornik mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Niko Janković otkrio je tamošnji medijima kako ih napušta vrlo važan igrač i član NK Rijeke, Silvio Ilinković. Mladi veznjak odlučio je u budućnosti, ako mu se ukaže prilika, nastupati za hrvatsku reprezentaciju i telefonski je poručio kako se neće odazvati pozivu Bosne i Hercegovine. 

VEZANI ČLANCI:

- Danas se cijeli dan piše vezano za tu temu. Mediji brzo sve saznaju. Ilinković je svojim partijama zaslužio dres reprezentacije, dobio je poziv kao i svaki prethodni put. Nije se odazvao na poziv, već je telefonski isključivo javio meni i rekao da je odlučio s obitelji da promijeni reprezentativni dres. Ubuduće će igrati za Hrvatsku. Neću ništa ružno reći o igraču, želim mu svu sreću, ali trenutak samog otkazivanja i generalno postupak nije nimalo nogometni ni profesionalan, ali to njemu neka ide na čast - izjavio je Janković za portal Sportsport.ba

Ilinković je rođen u Novoj Biloj (pored Viteza), mjestu u srednjoj BiH u kojem se nalazi većinom hrvatsko stanovništvo. Ovog ljeta je potpisao za Rijeku, a još je nastupao za Zrinjski i Posušje. 

Komentara 4

DU
Deleted user
21:36 06.09.2023.

Bravo, pa on je hrvat I što bi trebao osjećati prema BIH.....tamo gdje su muslimani držali njegov narod u opsadi i počinili SVIREPE zločine nad hrvatima

DU
Deleted user
11:47 06.09.2023.

Bravo , pa ima valjda pravo odlučiti o sebi i svojoj karijeri . Što je tu čudno? Svu sreću mu želim.

Avatar grbadeva
grbadeva
10:55 06.09.2023.

Čemu čuđenje, pa da je situacija obrnuta, tj. da je BiH bolja od Hrvatske onda bi i mnogi naši uzeli BiH državljanstvo i igrali za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije