Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Rangersi slavili četvrti put u nizu

New York Rangers
AFP
12.10.2009.
u 09:04

Hokejaši New York Rangersa na otvaranju su sezone izgubili 3-2 u Pittsburghu od prvaka Penguinsa. Otad znaju samo za pobjede.

Četvrtu u nizu ostvarili su u nedjelju u Madison Square Gardenu protiv Anaheim Mighty Ducksa, koje su pobijedili 3-0. Odluka je pala u posljednjoj, trećoj trećini. Sean Avery, koji je oporavljen zaigrao prvi put u sezoni, izborio je isključenje koje je trećim pogotkom u trima posljednjim utakmicama ostvario češki napadač Njujorčana Aleš Kotalik. Dogodilo se to početkom treće trećine.

Još su jednom domaći s igračem više na ledu zabili preko 21-godišnjeg Rusa Artema Anisimova, koji je zabio debitantski gol u NHL-u, pet minuta i 38 sekundi prije kraja utakmice. U praznu je mrežu, s igračem manje na ledu, pak dvije minute prije kraja ubacio još i Dan Girardi.

U drugoj nedjeljnoj utakmici Vancouver je na svom ledu pobijedio Dallas Starse boljim izvođenjem penala 4-3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije