Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LYON

Puel: Prerano je za premijeru Lovrena

Dejan Lovren
AFP
19.01.2010.
u 22:27

U srijedu će nogometaši Lyona, u sklopu 21. kola francuskog Le Championnata, gostovati kod Lorienta, no premijeru neće zabilježiti hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

Tijekom siječanjskog prijelaznog roka 20-godišnji je Lovren napustio Maksimir i preselio na Gerland, u klub koji je na kraju prošlog desetljeća osvojio sedam uzastopnih naslova prvaka.

No, prve minute u dresu novog kluba neće zabilježiti u srijedu, a razloge je objasnio trener kluba Claude Puel, koji je, ujedno, izborio i plasman u osminu finala Lige prvaka u kojoj igra protiv madridskog Reala.

- Nije pravo vrijeme za njegov nastup. Bio je u Hrvatskoj gdje je sređivao administrativne stvari i nije bio mnogo vremena s nama. Bilo bi za njega prestresno da odmah istrči na travnjak - rekao je Puel.

Lovren bi mogao debitirati 24. siječnja u utakmici francuskog Kupa, kada Lyon gostuje kod Monaca.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:24 20.01.2010.

Puel nesmije previše tjerati Lovrena da bude spreman za World Cup..naime utakmice če se igrati preko noči pa nebi bilo dobro da Dejan zaspava pred TV i propusti gledati one najbolje svijetske reprezentacije..

OB
-obrisani-
10:23 20.01.2010.

Bilo bi jako zalosno, kad bi propustio kako vrlo talentirani slovenski golman Handanovic u samo tri utakmice vadi lopte iz vlastite mreze na FIFA World Cupu u Juznoj Africi 2010...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije