Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni navijač

Promijenio ime u Manchester United i istetovirao si znak na čelo!

Mancesheter United
Foto: Screenshot
21.08.2014.
u 17:53

Već 15 godina, od epskog finala Lige prvaka 1999. godine kada je njegov klub pobijedio Bayern, on se bori za promjenu imena

Ljubav prema nekom klubu zna biti toliko velika da zaista radiš čudne i neprimjerene stvari, a to možda najbolje zna Bugarin Marin Zdravkov. Ups, Bugarin Manchester United! Jer od nedavno se on zove upravo tako kako mu se zove i omiljeni klub.

Već 15 godina, od epskog finala Lige prvaka 1999. godine kada je njegov klub pobijedio Bayern, on se bori za promjenu imena, što mu je i odobreno. No, očito je osjećao da je to nedovoljno pa je napravio još nešto. Na čelo si je istetovirao znak Manchester Uniteda!

Sad je potpuno zadovoljio sve što je želio i može se mirno posvetiti navijanju.

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:33 21.08.2014.

Bas mu lijepo stoji.

EM
el matador
18:31 21.08.2014.

Meni simpatično ali za takve i slične se kaže: "ridikul", ali ponavljam simpatično

MO
MoreLjubavi
18:15 21.08.2014.

Bolje to nego da si promijenio ime u Vaso Brkić i istetovirao grb HDZa na ćelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije