Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Prilika koja se ne propušta: U Splitu dva ATP Challenger turnira

Robert Pleško
02.04.2021.
u 18:03

'Prvotni je termin bio od 12. do 18. travnja, a onda se ukazala prilika za još jedan turnir od 5. do 11. travnja koju jednostavno nismo mogli propustiti.'

Drugo izdanje ATP Challengera Split Open ove će godine biti - dvostruko jer će se odigrati dva teniska turnira, od 5. do 11. travnja i od 12. do 18. travnja u Teniskom centru na Firulama, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Direktor turnira Ismar Moralić je istaknuo kako je najprije bilo planirano da se odigra jedan turnir, a onda se ukazala prilika i za drugim.

- Prvotni je termin bio od 12. do 18. travnja, a onda se ukazala prilika za još jedan turnir od 5. do 11. travnja koju jednostavno nismo mogli propustiti - rekao je Moralić.

Izrazio je žaljenje što, zbog epidemioloških mjera, nije dobiveno dopuštenje za gledatelje na tribinama rekavši kako se na to nije moglo utjecati.

Po njegovim riječima, konačna lista igrača ovisi o negativnim testovima na Covid-19, koje tenisači do nedjelje  moraju priložiti.

- Ponovno nijedan od naših tenisača nije mogao ući ni u kvalifikacije, pa ćemo im dati pozivnice za glavni turnir lanjskim polufinalistima Borni Goji i Duji Ajdukoviću te našem Davis Cup reprezentativcu Ninu Serdarušiću - kazao je Moralić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije