Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNA GA IZ RANGERSA

Prilika karijere: Steven Gerrard u Aston Villu želi dovesti aduta Zlatka Dalića

Rangers v Royal Antwerp - UEFA Europa League - Round of 32 - Second Leg - Ibrox Stadium
Andrew Milligan
24.11.2021.
u 17:12

Ima ugovor s Glasgow Rangersima do ljeta 2024. godine, ali Aston Villa bi ga mogla dovesti već u siječnju ako škotskom velikanu isplati odštetu.

Steven Gerrard prije dva tjedna napustio je Glasgow Rangers i potpisao trenerski ugovor s Aston Villom. Legendarni veznjak Liverpoola tako se vratio u Premijernu ligu u kojoj je stekao status igračke ikone, a sada planira nastaviti graditi i trenersko ime.

Krenuo je pobjedom od 2:0 nad Brightonom prošli vikend, a dobar start na terenu želi nastaviti istim takvim početkom i na tržištu igrača. Škotski Daily Record piše da je Gerrard odlučio dovesti lijevog beka, trenutačno najslabije pokriveno mjesto u momčadi.

U utakmici s Brightonom na toj je poziciji startao Matt Targett, ali 28-godišnji lijevi bek ne igra ove sezone dobro. Gerrard bi na toj poziciji volio vidjeti Bornu Barišića, hrvatskog reprezentativca i nogometaša kojeg škotski medij naziva Gerrardovim hrvatskim miljenikom.

Barišić ima ugovor s Glasgow Rangersima do ljeta 2024. godine, ali Aston Villa bi ga mogla dovesti već u siječnju ako škotskom velikanu isplati odštetu. Prije su se za Barišića zanimali brojni klubovi iz Serie A, ali svaki put dosad ostajao je u Glasgowu.
No, sad ga želi dovesti Gerrard, trener pod čijim je vodstvom igrao najbolje u klupskoj karijeri. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije