Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČEŠKE

U hrvatsku reprezentaciju vratilo se dobro poznato lice! Trenirao i Borna Barišić

Reprezentativci na treningu u Rovinju za utakmicu protiv Češke
Srecko Niketic/PIXSELL
19.06.2021.
u 20:00

Treninzima se priključio Borna Barišić, s njima trenira Ivica Olić. Donedavni trener moskovskog CSKA uredno trenira s momčadi kao da je i on igrač.

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je danas sat vremena u Rovinju, trenirali su igrači koji nisu nastupili protiv Češke ili su imali manju minutažu.

Treninzima se priključio Borna Barišić koji je ranije imao problema s ozljedom, a s njima trenira Ivica Olić. Donedavni trener moskovskog CSKA uredno trenira s momčadi kao da je i on igrač. Podsjećamo, Olić je u travnju napustio reprezentaciju kako bi preuzeo rusku momčad. No, samo dva mjeseca kasnije razišao se s klubom, a sada se vratio u Dalićev stožer.

Novost je da su zaštitari zauzeli pozicije iznad igrališta i s te uzvisine kontroliraju da netko gleda trening. Istina, današnji je trening bio otvoren za medije cijelo vrijeme, dok će ostali treninzi uoči Škotske biti otvoreni samo 15 minuta.

>> Pogledajte kako Hrvatska može proći i s dva boda


 
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
21:32 19.06.2021.

Olić može pomoći jedino ako bi se vratio kao napadač.

CH
charle
12:06 20.06.2021.

Nema se tu šta sakrivati treba staviti 11 ratnika koji će se potući sa škotima,a ne baletane(Rebić,Petković...)koji čuvaju nogice i već su na godišnjem.Stavi Budimira šta si ga zvao šta se foliraš sa svojim glupim šemama (Brekalo na lijevo,a Perišić na desno krilo,sačuvaj Bože,koga si ti to zavarao samo nas,a ne i čehe)

ĆA
ĆanotaKrljo
04:56 20.06.2021.

Naši "biseri"trebaju pogledati tekmu njemačke i portugala , pa da vide makar kako se trči a da nekažem još kako se i golovi daju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije