Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karl-Heinz Rummenigge

Predsjednik Bayerna odlučan: Olić i Pranjić ostaju s nama!

'29.03.2011., Pariz, Francuska - Prijateljska nogometna utakmica na stadionu Stade de France izmedju Francuske i Hrvatske. Daniel Pranjic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
15.11.2011.
u 16:44

Hrvatski reprezentativni dvojac nezadovoljan je minutažom koju dobiva u bavarskom klubu.

Predsjednik münchenskog Bayerna Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je riječi trenera Juppa Heynckesa da neće biti prodaje igrača u zimskom prijelaznom roku.

– Sigurno nećemo prodavati igrače. Trener to ne želi i u tome ga podržavam. Nadam se zahtjevnom proljeću i zato nam treba barem ova momčad s Ivicom Olićem i Danijelom Pranjićem – ističe Rummenigge.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:54 15.11.2011.

Nije to dobro ni za jednog ni za drugog.Da bi bili optimalni na EP moraju igrati a ne sjediti na klupi

Avatar Idler 3
Idler 3
16:57 15.11.2011.

Logike ima, sezona je duga, puno utakmica....al minutaža bu im minimalna ak se nekaj izuzetno ne dogodi !!!

OB
-obrisani-
19:04 15.11.2011.

dok je olic potpisav za bajern jo sam si misljiv: kaj bus tam-sedev na klupi, imaju klozea i spanjolca gomeza, kajs e dogodilo, ovi dvo sus edelji na klupi a olic je igrav, a kak je rumenige rekev za olica: to je igrac koji si oce rit rastrgati na utakmici i samo zahvaljujuci njemu mi smo igrali u kupu sampiona finale- ozljeda moze svakog igraca posjesti na klupu kaks e god on zvav, najbolji primjer je bio gomez, najskuplji igrac v povjesti njemacke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije