Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop Intera

Brozović u bijesu gazio po nogama suparnika i pocrvenio

Atalanta - Inter Milan
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.11.2018.
u 14:59

Perišić je za Inter odigrao čitav susret, a na travnjak su u 71. minuti stupili i Šime Vrsaljko te Mario Pašalić

Milanski Inter teško je poražen na gostovanju u Bergamu u utakmici 12. kola Serie A. Atalanta ga je razbila s 4:1, a Marcelo Brozović je zbog drugog žutog kartona završio nastup tek koji trenutak uoči posljednjeg sučevog zvižduka. 

Brozović je u dvije sekunde isto toliko puta grubo startao na noge protivnika, čime je otkrio da su ga obuzele frustracije zbog slabe predstave milanske momčadi, osobito u završnici.

Istina, Inter se dugo rezultatski držao u utakmici, te je pogotkom Icardija iz najstrože kazne u 49. minuti anulirao vodstvo Atalante iz prvog dijela. Hans Hateboer pogodio je za domaćine u devetoj minuti, a na 2:1 je u 62. glavom postavio Gianluca Mancini.

Za 3:1 je dvije minute prije kraja zabio Berat Djimsiti, a svoje je doprinos u sudačkoj nadoknadi dao i Alejandro Gomez prekrasnim udarcem s ruba šesnaesterca (možete pogledati ovdje).

Ivan Perišić je za Inter odigrao čitav susret, Šime Vrsaljko je za goste ušao u 71. minuti umjesto Mirande, istodobno kada je na travnjak stupio još jedan Hrvat, Mario Pašalić, koji je u redovima Atalante zamijenio Duvana Zapatu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije