Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK LEGENDE

Posljednji ispraćaj Ćire Blaževića će biti u srijedu, očekuju se velike gužve

Preminuo je Miroslav Ćiro Blažević, dan prije 88. rođendana
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
08.02.2023.
u 17:53

Sigurno možemo očekivati i posebne linije za Mirogoj, kao i drugačiju regulaciju prometa. O tome bi trebao izvijestiti ZET.

Jutros je stigla tužna vijest za Hrvatsku i naš sport – preminuo je legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Ćiro se već dulje vrijeme borio s rakom prostate i sada je, nažalost, tu bitku izgubio. Ćiro je sutra trebao proslaviti 88. rođendan. Informaciju o odlasku Ćire doznali smo iz najužih krugova njegove obitelji. Legendarni trener preminuo je jutros u bolnici u Zajčevoj nakon što mu se sinoć stanje pogoršalo i hitna je došla po njega. 

Sprovod će se održati u srijedu u 13 sati u Aleji velikana. Očekuju se velike gužve, svi će po posljednji put htjeti doći pozdraviti Ćiru. 

Dodajmo da će sigurno biti posebne linije za Mirogoj i posebna regulacija prometa, o čemu će izvijestiti ZET. 

Komentara 2

TE
Teig1
22:05 08.02.2023.

Ćiru treba proglasiti kao svetac a dan pokopa kao dan žalosti.

NO
Nostromo
20:56 08.02.2023.

Dragi Miroslave postani blaženi Ćiro Blažević jer si to zaslužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije