Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI STOŽER

Čačićevi pomoćnici bit će Joe Šimunić i Ante Miše

Šimunić Čačić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
21.09.2015.
u 16:47

Joe nema trenerskog iskustva, a prema najavama posao će mu biti motivacija reprezentativaca

Ante Čačić novi je izbornik hrvatske reprezentacije. Čačić je danas jednoglasno dobio povjerenje Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a ugovor mu traje do kraja ciklusa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Kao što se i očekivalo, Čačićevi pomoćnici u reprezentaciji bit će Josip Šimunić i Ante Miše. Šimunić je 105 puta nastupio za hrvatsku reprezentaciju od koje se oprostio na neslavan način.

Na Maksimiru je poveo skandiranje "Za dom spremni" pa ga je Fifa kaznila sa 10 utakmica suspenzije. Joe nema trenerskog iskustva, a prema najavama posao će mu biti motivacija reprezentativaca.

Miše je sedam puta nastupio za hrvatsku reprezentaciju, a poslije bio trener Hajduka i Istre.

>> Čačić jednoglasno izabran za izbornika Hrvatske: Ugovor do srpnja 2018.!

>> Što mislite o izboru Ante Čačića za izbornika?

Komentara 53

Avatar CitirajteMe
CitirajteMe
17:54 21.09.2015.

I sad cete me natjerati da kazem da sam ja izabrao i Cacica i Simunica. Pa naravno da sam ih ja izabrao! Jer sam ja pametan a vi ste gl*pi!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:28 21.09.2015.

Prije nekoliko dana je drug Dasović napisao članak o Simuniću bez da se članak mogao komentirati. Jadni novinarčić pljuje po ljudima koji su ostavili duboke tragove, radom i odricanjem. Joe je po svijetu poznat kao uzoran sportaš ali tko je Dasović? Tko je Jovanović?Tko Ostojić? Na koncu je i sam Milanović na putu zaborava i dio najcrnije Hrvatske povijesti.

MT
Mr Tyrolix
17:26 21.09.2015.

Dosada sam sa velikim zarom pratio reprezentaciju. Sad mi je svejedno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije