Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi majstori

Pogledajte poen Đokovića i Nadala koji je oduševio svijet

Đoković - Nadal
Reuters
04.06.2015.
u 08:31

Internetom se najviše proširio poen iz četvrtog gema prvog seta u kojem je bilo puno lijepih izmjena, a na kraju ga je dobio Đoković.

Novak Đoković jučer je savladao Rafaela Nadala sa 7:5, 6:3 i 6:1 i tako pokazao zbog čega je najbolji tenisač svijeta u ovom trenutku. Kralj zemlje i deveterostruki osvajač ovog turnira nije imao šanse i morao je potpisati kapitulaciju, iako bi s jučerašnjom igrom protiv većine igrača upravo on izašao kao pobjednik.

No, Đoković ga je izluđivao, vraćao mu je i ono što je izgledalo nemoguće te tako došao do 21. pobjede u njihovu 44. međusobnom ogledu.

A dvojica spomenutih tenisača odigrala su puno veličanstvenih poteza, a internetom se najviše proširio onaj iz četvrtog gema prvog seta u kojem je bilo puno lijepih izmjena, a na kraju ga je dobio Đoković.

>>Đoković razbio Nadala i prošao u polufinale Roland Garrosa!

Komentara 21

AN
antonelić
12:00 04.06.2015.

bravo za đokovića i nadala , lijepo su igrali a pobijedio je trenutno bolji ..... žao mi je čitati komentare bolesnika o balkanu , hrvatskim riječima , ponosu , srbima .....kakve to veze ima sa tenisom i uopće sportom ( športom )........ ali evo par pitanja za bolesne komentatore i za tončija vrdoljaka ( člana mok-a ) : 1. da li je đoković srbin ?.. 2. da li kao takav smije pobijediti u parizu ? .. 3. da li mu je majka etnička hrvatica ( djeca od majki nasljeđuju inteligenciju ) ? .. 4. da li je marin čilić manje voljen jer se njegova majka zove koviljka ? ... bolesna pitanja !!!!

DI
dinamojavolim1
10:03 04.06.2015.

znaci nemrem pogledat poen ako nemam twiter bas lijepo

Avatar Glina74
Glina74
09:00 04.06.2015.

Hrvoje Delać glavno je da Srbi izluđuju svijet i onda ti imaš što pisati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije