Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I SNEIJDER ZABIO GOLČINU

Pogledajte majstorski gol petom Didiera Drogbe

didier drogba
Foto: Reuters
1/2
02.02.2014.
u 20:49

Nogometaši Galatasaraya su u 19. kolu turskog prvenstva sa 6:0 pobijedili Bursaspor, a briljirao je Wesley Sneijder koji je već u prvom poluvremenu zabio hat-trick.

Nogometaši Galatasaraya su u 19. kolu turskog prvenstva sa 6:0 pobijedili Bursaspor, a briljirao je Wesley Sneijder koji je već u prvom poluvremenu zabio hat-trick. Nizozemac je golove zabijao u 13., 20. i 43. minuti. Mrežu Bursaspora u prvom poluvremenu još je zatresao i Eboue, a dogodilo se to u 24. minuti.

Ipak, potez utakmice pripao je legendarnom Didieru Drogbi, koji je u 66. minuti majstorski zabio petom. Konačnih 6:0 postavio je Inan u 88. minuti.

Galatasaray je nakon 19 kola na drugom mjestu ljestvice sa 37 bodova, sedam manje od vodećeg Fenerbahčea, te četiri više od trećeplasiranog Bilićevog Bešiktaša. Bursaspor je na desetom mjestu sa 27 bodova.

Golčina Sneijdera za 2:0:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije