Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONNAT

Pogledajte kako je Subašić letom u prazno poklonio gol Reimsu

Danijel Subašić
Foto: screenshot/youtube
1/2
22.02.2014.
u 09:52

Subašić je u 71. minuti krivo procijenio let lopte i otišao u prazno, što su gosti znali iskoristiti i premo Onianguea izjednačili na 2:2.

Monaco je u prvoj utakmici 26. kola Le Championnata sa 3:2 kao domaćin teškom mukom pobijedio Reims te se tako vodećem PSG-u, koji ima utakmicu manje, približio na samo dva boda.

Za klub iz Kneževine, već po običaju, 90 minuta je odradio hrvatski golman Danijel Subašić, međutim ovu utakmicu će pokušati što prije zaboraviti, jer je upravo on bio sukrivac za drugi gol gostiju. Naime, Subašić je u 71. minuti krivo procijenio let lopte i otišao u prazno, što su gosti znali iskoristiti i premo Onianguea izjednačili na 2:2.

Inače, Monaco je dva puta vodio golovima Germaina (8') i Toulalana (63'). Oniangue je u 53. minuti izjednačio na 1:1.

Monaco je ipak stigao do slavlja i to golom Layvina Kurzawe u petom minuti sudačke nadoknade.

 

>> Sjajno je Ibri skinuti zicer, a poslije si nismo ni čestitali

Komentara 2

VK
vječni krojf
10:13 24.02.2014.

Pa Subasic je u ovoj akciji zakasnio sa izlaskom.Desava se to i boljim golmanima.

Avatar jure23
jure23
10:59 22.02.2014.

što je to čudno, uvijek su ga forsirali kao golmana, ali taj lik leti toliko u prazno da bi se mogao zaposlizi u Air France..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije