Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA LIGA

Pod Tornjem 2500 ljudi, na MMA ligu došao i Tomo Šokota

MMA LIGA (1)
Foto: MMA LIGA
1/8
03.03.2013.
u 18:34

Cibona je počela navijati. Drugi event Hrvatske MMA lige okupio je 2500 ljudi i pokazao kako publika zna navijati kada se dečki u kavezu bore muški, isto kao i da zna zviždati kada osjeti da borci previše kalkuliraju.

Spektakularnu večer otvorio je sraz između Zagreba i Splita. U kategoriji do 70 kg, Matija Blažičević pokazao je što znaju dečki koje trenira Igor Pokrajac. Blažičević je gušenjem u prvoj rundi pobijedio Finka Barišića iz splitskog Pit Bulla.

U drugoj borbi najlakše kategorije, Ivan Vladimir i Oliver Sudac pružili su sjajnu borbu, koja je doduše završila nesportskim potezom – u trećoj rundi Vladimir je dobio prst u oko, čime je Sudac diskvalificiran.

U velter kategoriji, eksplozivni Marko Leljak serijom udaraca digao je publiku na noge te nokautom završio meč protiv Igora Martinovića. Lovro Vrkić polugom na ruci pobijedio je prezimenjaka iz Omiša te pokazao kako je, baš poput svog starijeg brata Luke, velika nada Hrvatske MMA lige u svojoj kategoriji.

Vrhnac adrenalinskog spektakla bila je borba između Ante Radmana i Ivana Stupala u kojoj je Radman demonstrirao zašto je miljenik zagrebačke publike, a borbu je završio gušenjem.

Kada smo ga pitali kako se osjećao u ovoj napetoj borbi kratko je rekao:

– Kada uđem u meč, točno znam što trebam raditi. Nema treme, sve mi je ravno i samo krenem – samouvjereno je izjavio Radman.

Odlični Zoran Đođ bombardirao je Roberta Brajkovića u \'ground and pound\' poziciji te dobio brzi prekid.

U kategoriji do 93 kg, Kristijan Perak, mlađi brat iskusnijeg Mare Peraka pokazao je kako se bore pobjednici u MMA kavezu hrvatske lige te gušenjem prisilio na predaju Denisa Jakulja.

Iskusnom Teu Radniću ipak je trebala druga runda kako bi svladao mladog Josipa Balentovića. Nino Vladušić iz Osijeka svojim stavom „hladnog udarača“ najavio je da Slavonija ima za koga navijati u Ciboni te nokautom pobijedio Milana Vinčića.

Sraz superteškaša završio je pobjedom Josipa Ivanišića koji je nokautirao Sašu Bašića. Drugi event Hrvatske MMA lige bio je večer gušenja i nokauta, a publika će slijedeći okršaj hrvtskih gladijatora imati priliku vidjeti 13. travnja.

Službeni rezultati prvog kruga Hrvatske MMA lige:

1)      Matija Blažičević,  1R, 4:014, gušenje

2)      Ivan Vladimir, 3R, 0:31, diskvalifikacija

3)      Marko Leljak, 1R, 4:20, TKO

4)      Anto Radman, 1R, 2:35, gušenje

5)      Lovro Vrkić, 1R, 1:44, poluga na ruci

6)      Zoran Đođ, 1R, 2:22, TKO

7)      Hrvoje Martić, 1R, 2:26, gušenje

8)      Filip Majić, 1R, 4:03, gušenje

9)      Kristijan Perak, 1R, 1:59, gušenje

10)   Teo Radnić, 2R, 4:58, gušenje

11)   Nino Vladušić, 1R, 2:59, TKO

12)   Josip Ivanišić, , 1R, 2:59, TKO

Ključne riječi

Komentara 1

C1
c11dugi
19:36 03.03.2013.

Pa bio sam i ja, a ne samo Tomo Sokota. Koji su ovo imbecilni naslovi kao da je dosao Mike Tyson.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije