Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI BODYBUILDER

Počeo bildati s 11, brzo krenuo i sa steroidima: Zbog njih je u frizerskoj stolici izgubio život!

Rich Piana
Foto: Instagram
1/2
20.12.2019.
u 11:40

Piana je, dok su ga šišali u frizerskom salonu, pretrpio srčani udar. Bolničari su mu nakon 30-ak uspjeli vratiti puls, što je bilo kobno za njegov mozak koji je ostao bez kisika. Nakon dva tjedna u komi preminuo je

Profesionalni bodybuilding u sportskim krugovima često izaziva velike kontroverze, a glavni razlog za to su natjecatelji koji su spremni na sve kako bi na natjecanjima bili veći, snažniji, 'izrezaniji'.

A glavni 'tajni' sastojak za tijelo kojem teže bodybuilderi su - steroidi! 

Kako bez uzimanja steroida je gotovo nemoguće doći do velikih rezultata u bodybuilding natjecanjima, većinom su svi poznatiji bodybuilderi otkrili kako su koristili, uzimali steroide. 

Rich Piana, koji je bildati počeo još s 11 godina sa svojom majkom, preminuo je s 46 godina, u kolovozu 2017., a razlog su upravo ti isti steroidi. 

- Nalazio sam se u situacijama kad su me diskvalificirali s natjecanja jer nisam bio dovoljno velik jer su svi ostali uzimali steroide. Tada sam ih odlučio uzeti i ja. Ali, znate što... Sretan sam sa svime što sam odabrao i sretan sam kako mi se sve u životu posložilo. Ništa u životu ne bih mijenjao. Da, sretan sam jer sam s 18 počeo uzimati steroide - govorio je za života Piana za Daily Mail koji je prozivao kolege koji ne žele priznati uzimanje steroida. 

Piana je, dok su ga šišali u frizerskom salonu, pretrpio srčani udar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Killin it in Cancun with the beautiful @c_no5 Train Hard- Work Hard and Play Hard! #livinthedream

A post shared by Rich Piana (@1dayumay) on

Bolničari su mu nakon 30-ak minuta uspjeli vratiti puls, što je bilo kobno za njegov mozak koji je ostao bez kisika. Nakon dva tjedna u komi je preminuo.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:12 20.12.2019.

Čekaj, čovjek je umro 2017.!!! A sad je skoro evo već 2020. Tko je ovdje lud?

SH
Shalan
13:19 20.12.2019.

Gledam mu onaj plavi kurton umjesto gaćica, mogao je i nenapuhani vodeni balončić stavit dolje. ... što ti je život, umreš napuhan, a čičke okusio nisi....

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:07 20.12.2019.

Sorry al takve ne mogu zalit.Dobar dokaz jos jednom sta mogu uzrokat stereoidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije