Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Plenković primio svjetskog prvaka Franka Grgića i obećao bolje uvjete

Andrej Plenković ugostio Franka Grgića
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.08.2019.
u 14:50

Uz predsjednika Vlade bio je zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport Krešimir Šamija, a na sastanku je sudjelovao i ravnatelj Sigurnosno obavještajne agencije Daniel Markić, koji se aktivno bavio plivanjem

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković primio je u utorak u Banskim dvorima svjetskog juniorskog prvaka i rekordera na 1.500m slobodno Franka Grgića, njegovog trenera Matu Ružića te predsjednika Hrvatskog plivačkog saveza Vladislava Veselicu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Vlade.

Uz predsjednika Vlade bio je zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport Krešimir Šamija, a na sastanku je sudjelovao i ravnatelj Sigurnosno obavještajne agencije Daniel Markić, koji se aktivno bavio plivanjem.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je Franku Grgiću, njegovom treneru Mati Ružiću te Hrvatskom plivačkom savezu nakon što je sjajni Franko osvojio naslov prvaka na 800m i na 1.500m slobodno na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju u Budimpešti te postavio novi svjetski juniorski rekord na 1.500m slobodno.

Naglasivši da hrvatska Vlada kontinuirano pruža potporu razvoju hrvatskog sporta, Plenković je kazao da će Vlada uz zajednički angažman s Hrvatskim plivačkim savezom nastojati osigurati kvalitetnije uvjete te poboljšavati sportsku infrastrukturu hrvatskim plivačima za nove izvrsne uspjehe.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jackiechan3
15:47 27.08.2019.

Franko će biti čudo, mislim da nam se smiješi olimpijska medalja u plivanju, prva nakon Draganje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije