Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Pique se automobilom zaletio u novinara. Umalo je pregazio čovjeka, a onda mu prijetio smrću

Gerard Pique
08.03.2023.
u 08:18

Vrlo neugodnu scenu doživio je Jordi Martin, krivac je pobješnjela bivša zvijezda španjolske reprezentacije i Barcelone

Slavni španjolski nogometaš Gerard Pique ponovno je režirao veliki skandal, nakon što je automobilom pokušao pregaziti novinara Jodija Martina koji ga je pitao o Shakiri. Naime, španjolski novinar zamolio je Piquea da prokomentira Shakirinu novu pjesmu, no iskusni stoper nije želio odgovoriti na to pitanje već je s novom djevojkom Clarom Chia Marti otišao kod roditelja .

Kad je Pique izašao iz kuće, novinar je još uvijek stajao na istom mjestu, nakon čega je izbio manji incident. Martin tvrdi da ga je bivši član španjolskog giganta Barcelone umalo pregazio s automobilom?!

- Danas sam prošao neugodnu epizodu s Gerardom Piqueom i Clarom Chiom, skoro su me pregazili - rekao je Martin za španjolski show El Gordo i La Flaca te potom dodao:

- Kad su izašli, Pique je toliko ubrzao auto da me skoro pregazio. Nešto kasnije mimoišli smo se na cesti i obojica su mi se smijali, vrijeđali me i upućivali nepristojne znakove - objasnio je novinar.

Drama tu nije završila jer je Martin otkrio da je Pique nabavio njegov broja telefona, nakon čega mu je zaprijetio na jeziv način.

- Gerard je dobio moj broj telefona i čak me nazvao te rekao da ću umrijeti, inače, to se nije dogodilo nije prvi put - rekao je uplašeni novinar.

 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nemanadimak
08:34 08.03.2023.

Haha pazi ti ovo. Paparazzo ga maltretira stoji mu pred kucom i fotografira svaki njegov korak i onda ga gospon Pique dovodi u nelagodnu situaciju. Pa da nije iso tamo nebi od ovoga bilo nista. Sta bi bilo da je Pique isao pred njegovu kucu fotografirati ga? Kako bi njemu bilo da ga neko maltretira dan i noc i uhodi?

DU
Deleted user
11:21 08.03.2023.

U situaciji koja je bila vrlo nalik gornjoj, tenisač Ivanišević je skoro odalamio golf palicom nekog pretjerano radoznalog fotoreportera. Ima izreka da je radoznalost ubila mačku, e pa toga bi se trebali sjetiti i fotoreporteri koji tragaju za fotkama vrijednim 10 tisuća eura i čuče po tuđim dvorištima.

IG
igorl
10:03 08.03.2023.

Bude to tako kad maltretiras covjeka 0/24. Pazi, lik kampira pred njegovom kucom i skace mu pred automobil. Bogati - nisam siguran kaj ocekujes tocno. Nije da odobravam nasilje ali da razumjem pikea - razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije