Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turski mediji tvrde

Petković odlazi iz Dinama? Od iduće sezone igra za Nenada Bjelicu

Dinamo na Maksimiru pobijedio Šibenik sa 4-0
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
24.06.2023.
u 16:21

Obzirom da ulazi u posljednju godinu ugovora, budućnost Brune Petkovića na Maksimiru je pod velikim upitnikom. Turski mediji ga već neko vrijeme povezuju s Trabzonsporom kojem je navodno prodan za tri milijuna eura.

Turski TRT Spor tvrdi da je Dinamo konačno prodao 28-godišnjeg Brunu Petkovića Trabzonsporu za tri milijuna eura. Klub Nenada Bjelice je navodno nudio dva milijuna, a hrvatski prvak je tražio četiri. Pregovorima su došli do srednje cijene, tvrde Turci. Teško je reći ima li istine u navodima, obzirom da su iz TRT-a isto tvrdili za Dominika Livakovića i Fenerbahče.

Činjenica je da je još uvijek upitno hoće li Petković ostati u Dinamu, obzirom da ulazi u zadnju godinu ugovora. U ugovoru stoji i otkupna klauzula od deset milijuna eura, no zbog njegovih godina upitno je hoće li itko za njega ponuditi taj iznos.

VEZANI ČLANCI:

Prošle sezone je za Dinamo nastupio 42 puta. Pri tome je zabio 14 golova i upisao devet asistencija. U reprezentativnim nastupima bio je i heroj i tragičar. U polufinalu Lige nacija zabio je izvrstan pogodak iz daljine protiv Nizozemske, a u četvrtfinalu svjetskog prvenstva isto je učinio protiv Brazila. Međutim, u finalu je promašio penal zbog kojeg je vatrenima promaklo zlato.

VIDEO Vatreni igrao 120 minuta u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako kopa u polju

Komentara 3

Avatar jeremija1
jeremija1
19:38 24.06.2023.

i onda se nađu kojekakvi grdit Mamića ! Perjanice momčadi se prodaju za 5 ( Oršić ) i za 3 milijuna ( Petković) ! A Mamić je balvane prodavao po 10 ! Tek se sad vidi koliko je sposoban, a koliko su nesposobni ovi novi ! Ovi bi kilu zlata prodali za 100 eura. To zna svaki bedak...Mamić bi za ovu dvojicu dignul mimimum 30 milja, pogotovo ak se zna da je Oršić asistiral za izbacivanje Brazila i dao gol za broncu, te da se nadaval hattrikova i golova u europskim kupovima a Petković je svojim golovima izbacil s turnira velesile Brazil i Nizozemsku ! Za ove novce se prodaju igrači Moldavije i Kazahstana a ne hrvatski reprezentativci !

IL
ilustrator
17:21 24.06.2023.

za tri milijuna se prije prodavalo islužene, za mirovinu spremne nogometaše!

Avatar marsijaneri
marsijaneri
16:57 24.06.2023.

Koliko je puta u posljednjim tjednima glodana tema Petković? Do sada se baš i nije nešto pokazalo kao istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije