Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanušec: Drago mi je zbog gola

Petković nakon dva gola protiv Genka: Pokazali smo da smo ekipa

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
Marko Prpic/PIXSELL
30.09.2021.
u 23:11

- Ne ciljamo ni na što, ne razmišljamo na koje ćemo mjesto u skupini, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da smo jako dobra ekipa i mislim da je ostalo još puno toga što možemo pokazati

U susretu 2. kola H skupine Europske lige Dinamo je na gostovanju u Belgiji pobijedio Genk sa 3-0 osvojivši prve bodove u skupini.

Bruno Petković zabio je dva gola i to oba sbijele točke. 

- Jedna jako dobra utakmica, posebno treba naglasii prvi dio gdje smo ostavili Genku jako malo prostora da naprave bilo što. Ekipa je pokazala da je uvijek tu kada je gusto, osobito sada kada je protiv nas bio toliki pritisak - rekao je Bruno.

U drugom susretu iz skupine West Ham je u Londonu pobijedio Rapid sa 2-0. 

- Ne ciljamo ni na što, ne razmišljamo na koje ćemo mjesto u skupini, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da smo jako dobra ekipa i mislim da je ostalo još puno toga što možemo pokazati - zaključio je. 

Luka Ivanušec, koji je zabio prvi gol u susretu, kaže:

- Mislim da smo zasluženo pobijedili. Imali su oni neke prilike, spasila nas je vratnica, ali i njih, ali dobro, imali smo sportske sreće, treba i toga imati. 

- Drago mi je da sam zabio, nadam se da ću nastaviti tako i da će biti još golova i asistencija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije