Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispustili drugo mjesto

Partizan nanio Cedeviti najteži poraz i pomogao Crvenoj zvezdi

Cedevita
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.02.2016.
u 22:00

Ova utakmica bila je od veće važnosti za zagrebačku momčad jer je pobjedom željela očuvati drugo mjesto na ljestvici i prednost domaćeg terena u polufinalu doigravanja protiv Crvene zvezde.

Cedevita je u 25. kolu ABA lige doživjela visok poraz u takozvanoj Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu u važnom susretu s Partizanom (82:61). Ova utakmica bila je od veće važnosti za zagrebačku momčad jer je pobjedom željela očuvati drugo mjesto na ljestvici i prednost domaćeg terena u polufinalu doigravanja protiv Crvene zvezde.

No, izabranici Veljka Mršića najtežim porazom u 16 susreta s Partizanom, pali su na treće mjesto dok se Zvezda današnjom gostujućom pobjedom kod Cibone (94:83) popela na drugu poziciju. Cedevita teoretski još može biti druga, ako u posljednjem kolu kod kuće savlada MZT, a Zvezda izgubi kod Krke.

Očito je na Mršićevu momčad utjecao umor zbog euroligaških obveza i putovanja u daleki Krasnodar. Također crno-bijele do pobjede nosilo je četiri i pol tisuće vatrenih navijača

 

Cedevita je od samog početka igrala loše, posebice u obrani te je već u uvodnih sedam minuta primila 21 koš, a do poluvremena Partizan je stvorio 14 koševa prednosti. Hrvatski prvak niti u nastavku nije pronašao pravi ritam pa je vodstvo Beograđana postepeno raslo.

Miro Bilan sa 13 koševa bio je najefikasniji kod Cedevite dok je Kevin Andrew Jones ubacio 21 koš za Partizan.

>>Cibona namučila Zvezdu pred 2000 navijača u Draženovu domu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 7

Avatar BgBoss_
BgBoss_
22:36 29.02.2016.

Čuj u takozvanoj Hali sportova....?!?

ZE
zeczec
22:43 29.02.2016.

i opet mazalin i katic 0 minuta. upropastavaju decke a nemaju rezultat.

DU
Deleted user
07:31 01.03.2016.

cedevita je smiješan klub. bila i biti će. toliko "pič...ih" poteza u vođenju kluba dugo nisam vidio, točno vidiš da im je gazda "pič...a".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije