Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOI

Ozljeda je preteška: Petra Vlhova završila s nastupima u Pekingu

Foto: EXPA
1/3
13.02.2022.
u 09:38

Prema izjavi njenog brata Borisa Vlhe, Petra je odlučila dati prednost oporavku kako bi se što bolje pripremila za ostatak sezone i nadolazeća natjecanja u Svjetskom kupu u kojem Slovakinja brani Veliki kristalni globus osvojen prošle godine

Slovačka skijašica Petra Vlhova, nova olimpijska pobjednica u slalomu, odustala je od daljnjeg nastupa na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu zbog ozljede lijevog skočnog zgloba, objavila je francuska izvještajna agencija AFP. 

Trijumfom u slalomu 26-godišnja Vlhova je donijela Slovačkoj prvu olimpijsku medalju u alpskom skijanju, ali ju je udarac u lijevi skočni zglob spriječio u nastupu u preostale dvije discipline, spustu i alpskoj kombinaciji u kojoj je jedna od najboljih skijašica svijeta aktualna svjetska doprvakinja.

Prema izjavi njenog brata Borisa Vlhe, Petra je odlučila dati prednost oporavku kako bi se što bolje pripremila za ostatak sezone i nadolazeća natjecanja u Svjetskom kupu u kojem Slovakinja brani Veliki kristalni globus osvojen prošle godine.

U ovom trenutku je druga sa samo 17 bodova zaostatka za vodećom Amerikankom Mikaelom Shiffrin koja je na ZOI u Pekingu doživjela težak psihološki udarac, nakon odustajanja u veleslalomskoj i slalomskoj utrci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije