Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENI NAKON 1994.

Ovo je osam dragulja zbog kojih Dinamo ne mora strahovati za budućnost

Jozo Šimunović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
14.01.2015.
u 17:17

Dinamo ne mora strahovati za svoju budućnost, a zalog tome su Jozo Šimunović, Armin Hodžić, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Endri Cekici, Amer Gojak, Ante Ćorić i Dani Olmo.

Dinamo se trenutačno nalazi na sedmodnevnim pripremama u Rovinju, a trener Zoran Mamić na raspolaganju ima i osam mladih dragulja.

Riječ je o igračima rođenim poslije 1. siječnja 1994. godine koji za svoje nacionalne selekciju mogu igrati i u U-21 reprezentaciji. Dinamo ne mora strahovati za svoju budućnost, a zalog tome su Jozo Šimunović, Armin Hodžić, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Endri Cekici, Amer Gojak, Ante Ćorić i Dani Olmo.

U Dinamu imaju čitavu plejadu mladih talenata, a pred vratima prve momčadi je i sjajna generacija rođena 1998. godine, piše Goal.com.

>> Opširnije o nadama Dinama pročitajte ovdje

>> Arsenalova druga ponuda za Brozovića: Nudi Dinamu između 7 i 9 milijuna eura

Komentara 31

OL
olrajt
18:24 14.01.2015.

..ti dragulji i svi oni igrači reprezentacije potekli u dinamu(tu računam i Kramarića) dokaz su da se u Dinamu radi odlično i za svaku pohvalu!!!.....baš zbog toga vidi se da su ovi pobunjenici.instruirani i financirani iz politike i to ove trenutno na vlasti!!...bravo Mamiću!

PI
pidocha
19:10 14.01.2015.

u zadnjih 13 godina hajduk je izbacia samo jednog vrhunskog igrača,srnu....to je tragedija,tj-tragikomedija

PI
pidocha
19:05 14.01.2015.

kukurikavci ne vole uspjeh,kvalitet te kontinuirani stručni rad .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije