Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENI NAKON 1994.
Povratak na članak

Ovo je osam dragulja zbog kojih Dinamo ne mora strahovati za budućnost

Dinamo ne mora strahovati za svoju budućnost, a zalog tome su Jozo Šimunović, Armin Hodžić, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Endri Cekici, Amer Gojak, Ante Ćorić i Dani Olmo.

Komentari 31

OL
olrajt
18:24 14.01.2015.

..ti dragulji i svi oni igrači reprezentacije potekli u dinamu(tu računam i Kramarića) dokaz su da se u Dinamu radi odlično i za svaku pohvalu!!!.....baš zbog toga vidi se da su ovi pobunjenici.instruirani i financirani iz politike i to ove trenutno na vlasti!!...bravo Mamiću!

VL
PI
pidocha
19:10 14.01.2015.

u zadnjih 13 godina hajduk je izbacia samo jednog vrhunskog igrača,srnu....to je tragedija,tj-tragikomedija

VL
PI
pidocha
19:05 14.01.2015.

kukurikavci ne vole uspjeh,kvalitet te kontinuirani stručni rad .

VL
PI
pidocha
19:13 14.01.2015.

sastavite reprezentaciju hrvatske igrača iz hajduka u zadnjih 13 godina,,,,realno bi bili na granici 5 i 6 jakosne skupine,znači malta,luxemburg,andora,,,,,,,,

VL
ZW
zweistein
20:11 14.01.2015.

u zagrebu nema purgera od 1945, od kada je ljubičica bijela ujahala u zagreb i svoje konjušare uselila u gornji grad

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
08:07 15.01.2015.

ma lijepo je ovo procitat, naravno - dokaz da se dobro skautira, i u mladjim pogonima odlicno radi s tim klincima…ali onda stigne taj prijelaz u seniore i ti klinci (oni najtalentiraniji) ne stignu odigrat vise od par utakmica (neki ni toliko) i brze-bolje ih se proda - uz to sta struka u seniorima nije ni priblizno dorasla vodit jednu profesionalnu ekipu, tu je i politika brzometnih i iznenadnih prodaja (kovacic, jedvaj, halilovic itd…) - klnici ne stignu ostavit ama bas nikakvog traga u klubu, a zalosna je cinjenica da su i sportski rezultati kluba manje bitni od trgovine talentiranim klincima, s tendencijom da ce odlazit sve mladji (dakle i za sve manju lovu)… u eri modrica mogli smo nekoliko sezona uzivat u cuvenom trojcu modric-eduardo-corluka (i oni su donijeli veliki novac klubu), onda je iduci kontigent prodan nakon jedne odigrane sezone (i naravno za znacajno manje love), a oni nakon toga su jedva odigrali par utakmica za seniore (i prodani za "sitnis" obzirom na potencijal) - uz ovakav trend, od ove dvije nadolazece generacije tesko da cemo nekog od tih klinaca posteno vidjet na djelu u seniorima, pokupit ce ih veliki klubovi za milju-dvije (ko i halilovica) a da u dinamu nisu ostavili bas nikakovog traga - nemre me niko uvjerit da nije moguce zadrzat klinca od 17 ili 18 godina bar do njegove dvadesete ili dvadeset prve i onda ga prodat za puno ozbiljniju lovu, a u medjuvremenu ce nesto odigrat i u dinamu, ostavit trag i na kraju donijet pravu zaradu - jer u klubu se stalno hvale sa punom blagajnom, pa cemu onda zurba? zasto se tak panicno prodaju juniori za 1-2 milje kad je ocito da ce za 2 godine vrijedit bar 15 milja? zato me sve ovo ne veseli jer mi ko navijaci necemo imat nista od tih silnih talenta, necemo ih gledat u dinamovom dresu (bar ne vise od par utakmica), nit ce dinamo uz njihovo sudjelovanje ostvarit neke sportske rezultate kojima cemo se moci veselit…ovo je prije dobra vijest za manchester, inter, barcu i druge velikane da znaju da u dinamu raste novi kontigent talenata u ciji razvoj nisu morali ulozit ni centa a koje ce dobit relativno jeftino, nego za navijace dinama koji ih vjerojatno nece ni vidjet u plavom dresu (osim ako ne prate kadete i juniore)...

VL
DI
dinamojavolim1
17:34 14.01.2015.

samo dinamoooo

VL
ZW
zweistein
20:03 14.01.2015.

pa dokle ovako mamiću. šimići i šokote nikad te neće skinuti, ako ovako nastaviš.

VL
DU
Deleted user
17:23 14.01.2015.

Volim te Dinamo.

VL
SA
SI aka SI
10:54 15.01.2015.

tu ipak treba biti precizan do kraja: Dinamo ima odličnu omladinski školu i činjenica je da zaista svake godine izbaci barem jednog-dvojicu talenata. Ali, da budem malo zločest: koristi ima kasa, a ne i momčad, jer nitko od njih neće ostaviti nikakav upečatljiv trag, odnosno napustit će Dinamo sa 50 odigranih utakmica. Upitan je i proboj do prve momčadi gdje se ipak preferiraju Wilsoni, Sigaliji i sl. I da budem još zločestiji: koliko god se mi hvalimo vrhunskim talentom za sport i nogomet- kada je zadnji puta jedna mlada reprezentacija došla do 1/2 međunarodnog natjkecanja?

VL
LU
lukateli1
11:31 15.01.2015.

Ja sam hajdukovac! Cijeli zivot! Svaka cast Dinamu! A, ovi sto pljuju, nije im lako! Treba jetra prezivjet svu tu sekiraciju!

VL
TO
Tonny96
18:46 14.01.2015.

Evo vam ga ZZD,BBB,TOVARI.Sad se vidi da Gospodin Zdravko Mamić radi odlican posao.I nosite se svi koji ste protiv njega u pm.

VL
IK
Ikonoklast
08:34 15.01.2015.

Da, Mamić dobro radi, ali s nasim parama, iz proracuna grada zagreba u omladinsku skolu dinama svake godine otidje od 20 do 40 MILIJUNA KUNA. Pitanje za vas placenike, oce li se lova od prodaje ovih dragulja vratiti nama gradjanima ili samo Mamicu s pocetka price? e moji placenici. Slazem se, mamic dobro radi...za sebe i za par ulizica i placenika. To je ocito dinamo koji zelite.

VL
MI
mirko0410
11:56 15.01.2015.

Jozo Šimunović je zalutal na ovu listu ili ima jako dobru logistiku, a da Dinamo ima talenata, da ih zna prezentirati i prodati to sigurno stoji i kapa do poda. Najnoviji primjer je Čop on bi iz Hajduka otišel za plafon 800.000 EUR-a

VL
TO
Toma2
18:19 14.01.2015.

Točan naslov glasi '... radi kojih uspješna praona love i tržnica bijelog roblja te eventualno Rijeka ne treba strahovati'. Dinamo od njih neće imati korist na terenu ni u blagajni.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
08:28 15.01.2015.

Bravo Mamiću što s tolikim budžetom nemožeš svake godine kup osvojit, bravo Zdravkec na tvojim velikim pojačanjima, bravo Zdravkec na najjačem Dinamu u 100godina, bravo Zdravkec na odličnom treneru engleskog tipa, bravo Zdravkec na tvojim piskaralima, bravo Zdravkec na srozavanju imena Dinamo, bravo Zdravkec na tvojim harmonikašima na stadionu, bravo Zdravkec na praznom stadionu, bravo Zdravkec na osnivanju kriminalne organizacije..... Mamiću kad odeš bit ćeš upamćen kao najgoru od najgorih, Canjuga će bit omiljen za razliku od tebe.

VL
BU
bubacro
23:00 14.01.2015.

jel ovo već počelo reklamiranje za rasprodaju ??? niš koristi kad u dinamu igraju isluženi stranci i trener amater

VL
Avatar Bakunin
Bakunin
19:02 14.01.2015.

Kao da čitam sastav slovenske reprezentacije.......hihihihihihihihihihihihi!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.