Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN PUT!

Ovdje možete uživo pratiti let zrakoplova s 'vatrenima', njihov let najpraćeniji je na svijetu!

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/3
18.12.2022.
u 12:24

Nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, zrakoplov Croatia Airlinesa je na nižoj visini preletio centar grada Zagreba, a od ulaska u hrvatski zračni prostor zrakoplov su pratila i dva dežurna vojna zrakoplova MIG-21.

Zrakoplov s hrvatskom nogometnom reprezentacijom točno u podne, s pola sata zakašnjenja poletio je iz Međunarodne zračne luke u Dohi. Slijetanje vatrenih predviđeno je oko 17 sati u zagrebačku zračnu luku.Cijeli tim u Zagreb bi se trebao vratiti zrakoplovom Croatia Airlinesa tipa A319, registarske oznake 9A-CTH, pod brojem leta OU8501.

Njihov let UŽIVO možete pratiti OVDJE, a to čine i tisuće nogometnih fanova iz Hrvatske i svijeta jer let Croatie Airlines najpraćeniji je na svijetu u ovome trenutku. Let prati oko 3 tisuće ljudi.

>> OVDJE PRATIMO DOČEK REPREZENTACIJE

Nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, zrakoplov Croatia Airlinesa je na nižoj visini preletio centar grada Zagreba, a od ulaska u hrvatski zračni prostor zrakoplov su pratila i dva dežurna vojna zrakoplova MIG-21.

11.06.2021.., Pula - rHrvatski nogometna reprezentacija otputovala u London na prvu utakmicu Eura.rPhoto: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Hrvatska kontrola zračne plovidbe uputila je posebnu čestitku Vatrenima, a kako doznajemo, dio svečanog dočeka sutra će biti i vojni zrakoplovi i kontrola leta koja će proslavljene nogometaše pozdraviti prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor. Promet bi se u zagrebačkoj zračnoj luci trebao odvijati bez poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
13:39 18.12.2022.

Ne dižite MiG-ove! Da se još ne desi neka nesreća pred kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije