Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija

Otpali Čulina i Slišković, oslobođen Delač

\'10.03.2011., hotel Sheraton, Zagreb - Konferencija za medije izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilica i reprezentacije U-21 Ive Suska.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
02.10.2011.
u 12:06

Hrvatska reprezentacija do 21 godine okupila se za utakmice sa Španjolskom i Estonijom u kojima će pokušati popraviti loš dojam iz starta kvalifikacija (porazi od Gruzije i Švicarske)

Dvije utakmice – nula bodova i već na startu kvalifikacija naša mlada nogometna reprezentacija ne mora brinuti o odlasku na Europsko prvenstvo. Takav je status još jasniji spoznajom da je sad na redu utakmica sa Španjolskom u Osijeku (četvrtak, 20.30 sati uz TV prijenos).

- Riječ je o najnogometnijoj naciji na svijetu kad se pogledaju A, U21 i U19 reprezentacija, klupski nogomet. Zato su Španjolci veliki izazov, vidjet ćemo kako će se ovi mladići koje sam izabrao, nositi s takvim suparnikom. Gledao sam njihove dvije pobjede nad Gruzijom (7:2 i 2:0) u kojima su samo potvrdili koliku kvalitetu imaju. A moji igrači mogu bolje negou prve dvije kvalifikacijske utakmice – rekao je izbornik Ivo Šušak prije odlaska u Osijek.

Porazi od Gruzije i Švicarske udaljili su male vatrene od mogućnosti da odu na završnicu. Iako se čuda u nogometu događaju, ovdje su gotovo nemoguća.

- Nekoliko puta gledao sam našu zadnju utakmicu, nakon tog poraza od Švicarske bio sam jako razočaran, ali kako sam više puta gledao bio sam sve više razočaran rezultatom, a sve manje igrom u pojedinim dionicama – kaže Šušak.

Za utakmice sa Španjolskom i Estonijom otpali su Antonini Čulina i Petar Slišković, a Šušak je oslobodio Mateja Delača.

- Dugo sam s njim razgovarao, u poziciji je da se izbori za status prvog vratara u Dinamu iz Čeških Budejovica, sad imaju dvije utakmice i udogovoru s njegovim klubom izašli smo mu u susret. Važno nam je da, uz Vasilja, i on brani i zato ga nećemo angažirati u ovoj akciji – objasnio je izbornik koji će tek u ponedjeljak imati cijelu reprezentaciju na okupu.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
niko36
19:38 02.10.2011.

Jos jedna olupina od trenera koji nikad nista nije napravio osim klimanja glavom Markovicu i Srebricu. Kako covjek bez karaktera da vodi mlade ljude i necemu ih nauci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije