Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRCE DINAMA

On je najvažniji igrač Dinama, a nikad se ne gura u prvi plan: 'Nanesena mu je velika nepravda, zaslužio je veliki transfer'

Zagreb: U čast Dinamovog kapetana Arijana Ademija napravili mural
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
17.05.2022.
u 07:00

To je igrač kojeg bi svaki trener htio imati u svojoj momčadi. Možda vas neće oduševiti posebno atraktivnim potezima, no uvijek znate da se na njega možete osloniti i nikada vas neće izdati niti zakazati, a to je puno važnije od navijačkog dojma. Baš na to mogli su računati svi treneri koji su zadnjih desetak godina vodili Arijana Ademija.

Komentara 2

BS
Berekin ST
15:03 17.05.2022.

Arijan Ademi bi odavno ostvarija super transfer da je cist... ako on u utakmici u Rijeci nije bija na "necemu" onda ja nista ne razumin... to sta je jos u dinamu sve govori.

Avatar links
links
08:37 17.05.2022.

ajde ne pretjerujte!!! Pa bio je suspndiran zbog šmrkanja godinama pa je Dinamo sve osvajao... neumjesno je da je nakon toga uopće kapetan jednog tako velikog kluba nakon Zajeca, Mlinke, Kranjčara jednog i drugog, Bobana... kakva je to poruka mladima... a da je zaslužio tranfer... već bi on odavno zapalio...kao i svi ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?