Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE

Olić se oporavlja od šoka, HSV u Karlsruheu traži ostanak u Bundesligi

Ivica Olić
Foto: /DPA/PIXSELL
01.06.2015.
u 08:24

Ola se oporavlja od alergijske reakcije zbog koje je završio u bolnici, a Iličević ima problem s gležnjem, no trebali bi igrati danas (19 sati) i pokušati nastaviti tradiciju.

Ivica Olić vratio se u HSV da bi klubu pomogao u borbi za ostanak u Bundesligi. I srcem i igrama čini sve da se to i dogodi. Uostalom, zabio je u posljednjem kolu Bundeslige pa je momčad sa sjevera Njemačke izborila dodatne kvalifikacije. U kojima im je suparnik Karlsruhe. Odluka će pasti baš u Karlsruheu, u uzvratnoj utakmici.

HSV ne dolazi u dobrom stanju, u prvoj utakmici bilo je 1:1, tu nadu im je izjednačujućim pogotkom donio Ivo Iličević. No, i Olić i Iličević imaju problema, Ola se oporavlja od alergijske reakcije zbog koje je završio u bolnici, a Iličević ima problem s gležnjem, no trebali bi igrati danas (19 sati) i pokušati nastaviti tradiciju. Naime, HSV nikad nije ispao iz Bundeslige.

>> Ivica Olić proveo noć u bolnici zbog teških bolova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije