Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ZARAZE VIDE

Odgovor iz reprezentacije: Šveđani nas normalno dočekuju, sve ide po planu

Domagoj Vida
Marvin Ibo Guengoer/DPA/PIXSELL
12.11.2020.
u 08:42

Hrvatska gostuje u Solni u subotu od 20:45 kad igra ključnu utakmicu za ostanak u Grupi A Lige nacija protiv Švedske.

Nakon što se test Domagoja Vide na koronavirus pokazao pozitivnim, a takav je odigrao 45 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Turske (3:3), pojavila su se mnoga pitanja za nastavak trenutačnog reprezentativnog ciklusa hrvatske reprezentacije. 

Za Večernji list glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tomislav Pacak odgovorio je jasno na sva pitanja vezana za izolaciju ili eventualno odgađanje utakmica.

Sve ide po planu i ništa nepredviđeno se ne događa. Zaražen igrač je izoliran i to je to. Iduće testiranje je u nedjelju u Splitu, kao što je bilo u planu. O svemu smo, naravno, obavijestili Šveđane koji su nam poručili "dobrodošli u Švedsku" – rekao je Pacak.

Hrvatska gostuje u Solni u subotu od 20:45 kad igra ključnu utakmicu za ostanak u Grupi A Lige nacija protiv Švedske.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:02 12.11.2020.

Sta ne bi trebali bliski kontakti biti u samoizolaciji u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije