Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika podrška

Odbojkaši iz Europe na Jarunu kao u raju

Odbojka
19.12.2015.
u 22:20

Programi prilagođeni svim uzrastima i razinama znanja odbojke omogućuju svim polaznicima Akademije individualan pristup.

Bogata povijest, uređena sadašnjost i garantirana budućnost – to je najkraći mogući presjek Centra odbojke na pijesku Zagreb kojim upravlja Klub odbojke na pijesku Erste Zagreb, odnosno povijesti odbojke na pijesku u Zagrebu, na Jarunu, u kojem je nastao jedan od najljepših centara odbojke na pijesku u Europi. Ovaj sportski raj, smješten u sjajnom okruženju, praktički naslonjen na obalu Jarunskog jezera, nezaobilazna je stanica u hrvatskoj, europskoj i svjetskoj odbojci na pijesku već dva desetljeća.

Igraju i veliki i mali

Od turnira za djecu, koje su prošli svi veliki sportaši odbojke na pijesku, svjetskih i europskih prvenstava, ali i velika europska i svjetska imena, do današnjih brojnih turnira različitih uzrasta i kategorija te infrastrukture, koja nudi vrhunske uvjete za sve dobne skupine odbojkaša, Jarun je gotovo nezamisliv bez zavodljivih silueta igrača i predivnih igračica koji udaraju po odbojkaškoj lopti. Zagreb Beach Academy nudi jedinstvene uvjete za učenje, zabavu, ali i ozbiljan rad za profesionalce. Programi prilagođeni svim uzrastima i razinama znanja odbojke omogućuju svim polaznicima Akademije individualan pristup, rad na segmentima igre koji su im posebno važni i fokusiranje na najbitnije stvari za njihov napredak. Za taj je rad zadužen tim sjajnih trenera.

Među njima su stručnjaci sa zavidnim igračkim karijerama, ali i ljudi koji su se profilirali kroz rad s različitim profilima odbojkaša.

Pokretačka snaga

Trenerski kadar koji ulaže u svoje znanje pokretačka je snaga svake akademije, a treneri u Zagreb Beach Academy imali su priliku učiti od najboljih. Klub odbojke na pijesku Erste Zagreb uz veliku potporu Grada Zagreba i Zagrebačkog saveza odbojke na pijesku te naslonjen na Europske fondove od Zagrebačkih terena odbojke na pijesku njih ukupno osam vanjskih te dva buduća natkrivena terena stvaraju jaki Europski razvojni Centar odbojke na pijesku Zagreb Beach Academy, a koji će imati i službenu promociju na Europskim sveučilišnim igrama 2016 .

Ovaj projekt je pokrenut sa željom da Zagreb Beach Academy bude poput najvećih trening centara u Berlinu, Parizu, Beču, Rimu, Londonu...

>>U finalu kupa odbojkaša igrat će dvije Mladosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije