Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASAN DOGAĐAJ

Nogometaš u Bosni i Hercegovini preminuo na terenu, klub objavio da prestaje s radom

Screenshot: Facebook
22.04.2024.
u 11:15

Na utakmici Turije i Stjepan Polja koja je prekinuta kod rezultata 1:1 Mešić je doživio infarkt, a kasnije je u tuzlanskoj bolnici preminuo od posljedica srčanog udara. Nakon smrti svog igrača iz FK Turija odlučili su ugasiti klub

Nesretni slučajevi na nogometnim terenima, nažalost, nisu rijedak slučaj. Neki od njih završe i najtragičnijim mogućim ishodom. Tako se dogodilo i ovoga vikenda u Bosni i Hercegovini. Za vrijeme nogometnog susreta u Drugoj ligi – zapad Tuzlanskog kantona preminuo je Irfan Mešić. 

Na utakmici Turije i Stjepan Polja u Lukavcu, koja je prekinuta kod rezultata 1:1, 35-godišnji nogometaš Turije doživio je infarkt, a kasnije je u tuzlanskoj bolnici preminuo od posljedica srčanog udara. Nakon smrti svog igrača iz FK Turija odlučili su ugasiti klub.

"Skrhani bolom i teškim izborom sudbine obavještavamo da F.K. 'Turija' automatski prestaje s radom...

Uvijek si ostavljao znoj i srce na terenu, zamalo da ga tu, nažalost, i ispustiš brate Irfane Mešiću, borba se nastavila i sat vremena poslije... 

I tamo si se borio onako kako samo ti to znaš, lavovski... Takvog ćemo te i pamtiti i dostojanstveno biti uz porodicu Mešić u ovim teškim momentima", napisali su članovi kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije