Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VL DOZNAJE

Totalni kaos u Osijeku. Nakon trenera, smijenjen i sportski direktor kluba

Osijek: NK Osijek započeo pripreme na svom novom stadionu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
03.10.2023.
u 12:20

Osijek se trenutno nalazi na šestome mjestu ljestvice sa svega 12 bodova. Ispred njih su Varaždin, Gorica, Dinamo, Rijeka i Hajduka. Posljednju pobjedu na najvišoj razini hrvatskog nogometa upisali su protiv Gorice još 20. kolovoza

U jeku ne izrazito uspješne sezone u NK Osijeku, došle su i velike promjene među osobljem jednom od najvećih klubova Hrvatske. Nakon trenera Stjepana Tomasa, smijenjen je i sportski direktor kluba Ivica Kulešević. Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, Kulešević se došao pozdraviti s igračima Osijeka u svlačionici i završio svoj višegodišnji mandat u klubu.

Osijek se trenutno nalazi na šestome mjestu ljestvice sa svega 12 bodova. Ispred njih su Varaždin, Gorica, Dinamo, Rijeka i Hajduka. Posljednju pobjedu na najvišoj razini hrvatskog nogometa upisali su protiv Gorice još 20. kolovoza. 

VEZANI ČLANCI:

Tomasov nasljednik na klupi bit će mu najvjerojatnije Zoran Zekić, rođeni Osječanin koji je taj klub vodio od 2015. do 2019. godine. Od 2023. radi u Partizani iz Tirane, a prije toga sjedio je na klupi Slaven Belupa. Tko će preuzeti poziciju sportskog direktora još nije poznato.

VIDEO Atmosfera s tribina uoči utakmice Hajduk - Dinamo

Komentara 7

Avatar votum
votum
12:41 03.10.2023.

Kao i obično pokazuje se da nogomet sve trpi, i ružne stadione i praznu blagajnu... jedino što ne trpi je loš rezultat i lošu igru.

NO
novabit
12:27 03.10.2023.

pa i u Dinamu je trebao biti smjenjen Šimić već odavno!!!

DU
Deleted user
12:29 03.10.2023.

Neka sada plaču ukralo-pokralo... Ne laže pas zbog sela....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije