Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Tomasu otkaz, zna se ime novog trenera Osijeka, momčad je vodio prije par godina

Lokomotiva i Osijek sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.10.2023.
u 21:42

Stjepan Tomas došao je da spasi momčad i vrati je u život, no u tome nije uspio. Slavonci su u velikoj rezultatskoj krizi

Na Opus Areni nešto se kuha, a sve više informacija govori da je to otkaz Stjepanu Tomasu. On je odradio svoje na klupi Osijeka i, po svemu sudeći, dobio otkaz.

Došao je da spasi momčad i vrati je u život, no u tome nije uspio. Slavonci su u velikoj rezultatskoj krizi, posljednju su pobjedu u SuperSport HNL-u ostvarili još 20. kolovoza protiv Gorice (1:0), a od tada su nanizali tri poraza (Dinamo, Rijeka, Slaven Belupo) i dva remija (Lokomotiva, Varaždin).

Momčad je loše psihički, a trener Tomas nije je uspio dignuti. Presudio mu je posljednji poraz, onaj iz Koprivnice od Slaven Belupa 0:1.
Podsjetimo, Tomas je na klupu Osijeka došao u travnju 2023. i momčad je vodio u ukupno 20 utakmica. 

Nasljednik na klupi bit će mu najvjerojatnije Zoran Zekić, rođeni Osječanin koji je taj klub vodio od 2015. do 2019. godine. Od 2023. radi u Partizani iz Tirane, a prije toga sjedio je na klupi Slaven Belupa. 

Neki mediji pišu kako bi na kupu mogao sjesti Ivica Kulešević, a neki spominju i Gorana Tomića. No, prema našim informacijama, bit će to Zekić. Još nema službene informacije ni o otkazu, ni o novom treneru, ali to je samo pitanje vremena. 

Sljedeća utakmica koja slijedi Osijeku je ona ligaška, ove subote protiv Rudeša. Momčad iz Slavonije trenutačno je šesta na prvenstvenoj tablici s 12 bodova. 

>> Večernjakov novinar Tomislav Dasović donosi detalje UEFA-ine kazne zbog ustaške zastave: 'Ovo je velika pobjeda'

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:07 03.10.2023.

Sva sreća kaj taj Tomas nebu nikad bil trener Dinama!

FR
franjo
06:16 03.10.2023.

Hvala Bogu ! Katastrofa od trenera. U stvari i nije trener!

DE
Dex
00:01 03.10.2023.

Jesu ga zvali prijatelji iz inozemstva? Opet Mamić i HNS krivi? Suci možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije