Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PODRŠKA

Nijemci su zbog hrvatskih navijača morali napraviti presedan!

Hrvatska
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
13.01.2019.
u 18:21

Zbog povećanog interesa, poglavito hrvatskih navijača, organizatori su odlučili pustiti u prodaju i određeni kontingent "stajaćih" ulaznica za zadnji dvoboj skupine Hrvatska - Španjolska u četvrtak. One su nuđene po cijeni od 20 eura i odmah su rasprodane.

Utakmicu 2. kola skupine Svjetskog prvenstva u Muenchenu između hrvatskih i japanskih rukometaša pratilo je maksimalnih 12.000 gledatelja, pa je i druga utakmica Hrvatske na ovom prvenstvu rasprodana

Protiv Islanda je u Olimpijskoj dvorani bilo barem 7.000 hrvatskih navijača, a gledatelja s obilježjima Hrvatske ima barem toliko i na utakmici s Japanom. 

Dvorana u kojoj se 1972. godine igrao olimpijski turnir u rukometu puna je hrvatskih zastavama s imenima gradova iz koji dolaze navijači, pa su tako primijećeni Velika Gorica, Metković, Livno, Široki Brijeg, Vinkovci, Našice, Slavonski Brod, ali i Mannheim, Berlin i drugi. 

>> Pogledajte hrvatske navijače na utakmici s Japanom

Hrvatska
1/5

Osim hrvatskih, u Muenchenu je dalako najviše i makedonskih navijača, pa će na tribinama biti vatreno u ponedjeljak, kada se u 18 sati sastaju upravo Hrvatska i Makedonija. 

Inače, zbog povećanog interesa poglavito hrvatskih navijača, organizatori su odlučili pustiti u prodaju i određeni kontingent "stajaćih" ulaznica za zadnji dvoboj skupine Hrvatska - Španjolska u četvrtak. One su nuđene po cijeni od 20 eura i odmah su rasprodane. 

Prema nekim podacima, u Muenchenu i okolici živi oko 40 tisuća hrvatskih državljana. 

>> Pogledajte i galeriju s utakmice

Hrvatska
1/7

Komentara 125

NE
Neufanrn
19:11 13.01.2019.

Ja sam 46 godina u Njemackoj minimalac je 9,12 eura na sat sada racunajte samac ima 35%a bracni par 28 i 49% odbitaka pa racunajte . Ja neznam gdje Gospodinmozeda tankira Super za 1,11 eura ako ima adresu neka mi posalje idem odmah napuniti tankod 500 litara. A u Münchenu i uokolic zive Hrvati vec od 60 godina a ne samo od 2013 kada je Hrvatska usla u EU. Sto se tice iseljavanja Hrvatske krvi to su polako svi krivi a najvise lazovi koji Sve hrvatsko crne a tudje u nebo hvale. Nemogu da shvati novine i novinare kako mozedu davati izjave i neprovjerene podatke jer oni i urednici novina sire LAZ kako vas nije sram

IL
ilijan
19:41 13.01.2019.

Lustracija i povratak dijaspore Hrvatsku samo spašava!

Avatar Croat
Croat
18:38 13.01.2019.

danas (nedjelja) je münchenska olypijska dvorana bila prepuna hrvatske djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije