Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERLJIVE INFORMACIJE

Nijemci ostali u šoku kad su čuli što je Hrvat govorio: 'Apsolutno neprimjereno'

firo: 22.09.2021 Fuvuball: Soccer: 1st Bundesliga, season 2021/2022 BVB, Borussia Dortmund Training
Jvºrgen Fromme
05.11.2021.
u 18:58

Pongračić se sasvim opustio pa je otkrio detalje iz svlačionice Borussije Dortmund za koju igra i Wolfsburga

Hrvatski nogometni reprezentativac Marin Pongračić napravio je nepromišljenu pogrešku gostujući u podcastu njemačkog repera SSYNIC-a.

Pongračić se sasvim opustio pa je otkrio detalje iz svlačionice Borussije Dortmund za koju igra i Wolfsburga, kluba koji ga je posudio žutima. 

- Slali su faksove drugim klubovima i tada sam shvatio da žele da se maknem kako bi napravili mjesta za druge. Odvratno. Na treninzima 11 na 11 odjednom nisam sudjelovao. Bio sam lud, želio sam otići do Van Bommela i zgrabiti ga, ali moraš razgovarati kao političar - govorio je Pongračić pa se sasvim otvorio:

- Imao sam je**ne opcije, neke stvarno glupe ponude koje nisu imale smisla. Nisam htio u nižu ligu nakon što sam se već dokazao. Bio sam šokiran kada sam shvatio da za Wolfsburg nisam bio opcija, a Borussija me htjela. Wolfsburg me se htio riješiti, ali mi to nisu htjeli reći.

Pongračić je u dvosatnom razgovoru još otkrio da mu je otkupna klauzula devet milijuna eura te da mu Borussia daje plaću dok je na posudbi iz Wolfsburga. Rekao je i da se nada da će ga žuti otkupiti.

Zatim je još ispričao da Erling Haaland osam tjedana neće moći igrati što je informacija koju je Borussia skrivala. Govorio je i o taktici kluba, a o kolegi Mattsu Hummelsu je rekao da je "nešto stariji i često ima problema s kondicijom i s koljenima".

Pongračićeve izjave odjeknule su u njemačkim medijima, a u Borussiji i Wolfsburgu su u šoku što je ovakve stvari iznosio u javnost.

- Neke Marinove izjave apsolutno su neprimjerene, a neke i nisu istinite. Budite sigurni da ćemo o tome razgovarati s njim - direktor Borussije Sebastian Kehl. Moguće da Borussia kazni Pongračića.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 15

VU
vucic
20:52 05.11.2021.

Nijemci uvijek tako postupaju, ljigavo, iza leda, podmuklo i licemjerno. No nisu bas nesto previse bistri pa ih se uvijek razotkrije. I onda se kao sokiraju dok im netko takvo njihovo odvratno ponasanje javno ili licem u lice kritizira. Ljigav narod do bola.

TU
turbolet
13:27 06.11.2021.

Javio mi se pajdo iz minkena i veli da ne može spavati zbog ove izjave

NI
NikoCro
20:29 05.11.2021.

A puno nasih ljudi ne shvata da se ne samo tajne poslodavca nego i obicne stvari ne smiju iznositi i da se zbog toga moze dobiti otkaz, u USA u poduzecu za koje sam radio morao sam potpisati da u takovom slucaju dobijam otkaz, jbga sutnja je zlata vrijedna, prekomjernim brbljanjem mozes samo sebi nauditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije