Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Nezaustavljivi Novak Đoković oborio je još jedan Federerov rekord

US Open - Quarter Final Djokovic v Fritz
Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
06.09.2023.
u 08:06

Bio je to osmi dvoboj 36-godišnjeg srpskog tenisača i 25-godišnjeg Amerikanca, a Fritz je i dalje bez pobjede te je ostao na dva seta osvojena u njihovom dvoboju u 3. kolu Australian Opena 2021.

Novak Đoković je pobijedio američkog tenisača Taylora Fritza (ATP - 9.) sa 6-1, 6-4, 6-4 i po 13. put na US Openu stigao do polufinala, a po 47. put na Grand Slam turnirima, čime je nadmašio dosadašnjeg rekordera Rogera Federera.  

Bio je to osmi dvoboj 36-godišnjeg srpskog tenisača i 25-godišnjeg Amerikanca, a Fritz je i dalje bez pobjede te je ostao na dva seta osvojena u njihovom dvoboju u 3. kolu Australian Opena 2021.

VEZANI ČLANCI:

Fritz je loše započeo meč i dok je počeo igrati na potrebnoj razini za ozbiljnije suprotstavljanje najuspješnijem tenisaču svih vremena, Đoković je već imao u džepu lako osvojen prvi set te prednost "breaka" u drugom. Amerikanac je na kraju skupo platio neiskorištene prilike za oduzimanje servisa Đokoviću koji je spasio 10 od 12 "break-lopti" s kojima je bio suočen, od toga 5 od 6 u trećem setu.

Đoković u polufinalu čeka još jednog domaćeg predstavnika, a to će biti pobjednik četvrtfinalnog dvoboja između 25-godišnjeg Francesa Tiafoea (ATP - 10.) i 20-godišnjeg Bena Sheltona (ATP - 47.).

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:29 06.09.2023.

Opet o tom ...! Do kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije