Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Srbi oduševljeni Gojinom porukom Đokoviću nakon ispadanja s US Opena

Tennis: US Open
ROBERT DEUTSCH/REUTERS
05.09.2023.
u 07:00

Kod 25-godišnjeg Splićanina nije bilo primjetno da je bio impresioniran, bilo veličinom stadiona na kojem je morao igrati, bilo naelektriziranom atmosferom večernjeg meča, bilo suparnikom s druge strane mreže.

Novak Đoković prekinuo je fantastičan niz Borne Goje od šest pobjeda na ovogodišnjem US Openu, jedan od najboljih tenisača svih vremena slavio je u osmini finala nakon tri seta – 6:2, 7:5, 6:4. Borna Gojo prvi je put zakoračio na stadion Arthur Ashe i protiv sebe imao najuspješnijeg tenisača svih vremena, što su već dva dovoljna razloga da uđe u meč napet. No, kod 25-godišnjeg Splićanina nije bilo primjetno da je bio impresioniran, bilo veličinom stadiona na kojem je morao igrati, bilo naelektriziranom atmosferom večernjeg meča, bilo suparnikom s druge strane mreže. Ipak, imao je tu nesreću da je naletio na Novaka Đokovića u gotovo nepogrešivom izdanju na početku meča.

– Nije zabavno igrati protiv njega. Da sam igrao bolje nego što jesam, i on bi vjerojatno. Trebalo je neko vrijeme da se prilagodim terenu, da pogodim polje. Želim biti što bolje rangiran, ali već razmišljam o Davis Cupu, da se oporavim. Volio bih ostati dan-dva u New Yorku, ali morat ću se pripremiti za ono što slijedi. Uvijek je ovo bio neki san. Da sam mogao fizički, stajao bih sedam sati tamo na glavnom terenu. Uživam u tome. Rekao sam sebi da ću dati sve od sebe. Ne idem samo skinuti gaće, uzeti dva gema i ići kući. Dao sam što sam mogao. Podosta sam slomljen, sve me boli, ali idem što prije kući da vidim što i kako. Slijedi Davis Cup u Splitu, što će biti nešto posebno za mene. Bit ću tamo 150 posto. To je moj Arthur Ashe – rekao je Borna Gojo, koji je stigao do novog rankinga karijere, 76. mjesta na ATP listi. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski i srpski tenisač nakon meča na mreži srdačno su se zagrlili i popričali. Novinare je zanimalo o čemu su razgovarali. Gojo je otkrio sadržaj razgovora nakon meča...

– On mi je čestitao, a ja sam mu rekao: "Osvoji ovo!"

Gojino navijanje da do kraja ode Đoković koji ga je pobijedio na US Openu naišlo je na oduševljenje srpskih ljubitelja tenisa. 

Komentara 11

Avatar jakusevec
jakusevec
08:44 05.09.2023.

Novak ide na 24.

ZI
ziva___istina
08:02 05.09.2023.

Jedino ga je Djokovic i mogao zaustavit, nitko drugi mu nije dorasto.

Avatar suludih10
suludih10
09:12 05.09.2023.

Meni je vijest dana da su srbi oduševljeni. To sve drugo stavlja u sjenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije