Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SITUACIJA

VIDEO Đoković van sebe od bijesa zahtijevao da srpskog navijača istjeraju s tribina

Screenshot
05.09.2023.
u 23:12

Prilikom jednog poena nešto je dobacio, čini se, jedan od Đokovićevih navijača i to je dekoncentriralo srpskog tenisača, pa je izgubio i taj, ali i sljedeći poen i tako dopustio devetom reketu svijeta da napravi break

Bilo je vrlo napeto u trećem setu četvrtfinalnog meča US Opena između Novaka Đokovića i Taylora Fritza, u kojem je tenisač iz Srbije prvo psovao publiku, a onda i istjerao s tribina navijača koji ga je ometao.

Poslije drame u šestom gemu trećeg seta, gdje su navijači ometali Novaka Đokovića pri servisu na break lopti, u osmom gemu mu je prekipjelo. Zahtijevao je izbacivanje navijača s tribina, i to navijača koji je Srbin.

Prilikom jednog poena nešto je dobacio, čini se, jedan od Đokovićevih navijača i to je dekoncentriralo srpskog tenisača, pa je izgubio i taj, ali i sljedeći poen i tako dopustio devetom reketu svijeta da napravi break.

Po završetku ovog gema, drugi najbolji reket svijeta okrenuo se prema publici i počeo urlati na jednog od navijača te odmahivao rukom jasno mu stavljajući do znanja da treba napustiti stadion.


 

Na kraju je srpski tenisač bio bolji od američkog tenisača Taylora Fritza 3:0. Po setovima je bilo 6:1, 6:4, 6:4. Bio je to osmi dvoboj i osma pobjeda Đokovića, a u polufinalu će igrati protiv još jednog domaćeg igrača.

Video Đokovićeva sučeljavanja s navijačem pogledajte OVDJE.

 

Komentara 7

BR
Brdo
00:09 06.09.2023.

Dadacete, ovako se ne govori u HR: .......da treba da napusti stadion.......

PA
pajper
05:57 06.09.2023.

Tko mu je zavirio u putovnicu,i zar je vrijedno naslovnice?

DU
Deleted user
06:22 06.09.2023.

Hrvatski bi trebalo reći "izvan sebe".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije