Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imali su između 25 i 29 godina

Nezapamćena tragedija u Njemačkoj: U teškoj nesreći poginula tri nogometaša i fizioterapeutkinja

GER, Demo, Räumung des durch Klimaaktivisten besetzten Braunkohleortes Lützerath
EXPA/ Eibner/ Thomas Haesler
12.03.2023.
u 19:14

Prema prvim informacijama, 25- godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sudario se s taksijem i sletio s ceste.

Velika tragedija zavila je njemački nogomet u crno. U teškoj prometnoj nesreći u središnjoj Njemačkoj, u blizini Karlsruhea poginulo je pet osoba, od toga su četiri članovi tamošnjeg niželigaškog nogometnog kluba Allemanije Eggenstein.

Poginula su dva nogometaša, fizioterapeutkinja i bivši nogometaš, a svi imaju između 25 i 29 godina.

- Alemannia 05 Eggenstein duboko je ožalošćena zbog gubitka svojih aktivnih nogometaša Dannya Zimmerera i Tima Paluschka, fizioterapeutkinje Leonie Burkart i bivšeg nogometaša Philippa Dommera. Sve četvero nas je napustilo prerano u tragičnoj nesreći. Jako će nam nedostajati! Izražavamo duboku sućut roditeljima, obiteljima i prijateljima u ovim teškim trenucima - objavili su iz njemačkog kluba.

Prema prvim informacijama, 25- godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sudario se s taksijem i sletio s ceste.

Komentara 2

LI
liliZG
13:09 13.03.2023.

to se kod nas , na žalost zove, normalni završetak vikenda u prometu.

DU
Deleted user
11:10 13.03.2023.

Nezapamćena tragedija baš i nije. Ja bih je nazvao samo tragedija, jer... Samo 2016 godine, jedan 18-ogodišnji arab je u Münchenu ubio 9 mladih osoba na Olympia -Einkaufszentrum, a zatim i sebi oduzeo život. Dakle 10 mladih osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije