Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On će odlučiti

Nevjerojatno što madridski Real traži od izbornika Dalića

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.09.2019.
u 13:15

Trener Zinedine Zidane rekao je u utorak kako se kapetan hrvatske reprezentacije bolje osjeća te da bi se uskoro mogao priključiti ekipi no nije naveo kada ga očekuje u utakmicama

Real Madrid očekuje od Luke Modrića da razgovara s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i odustane od igranja nadolazećih utakmica protiv Mađarske i Walesa kako bi se oporavio od ozljede, izvijestile su u srijedu španjolske novine Marca, a klupski dužnosnik kaže kako je za Real Madrid "korektno ono što Luka odluči“.

Modrić je ozlijedio aduktor desne noge 9. rujna tijekom utakmice Azerbajdžana i Hrvatske u kojoj je odigrao svih 90 minuta. Tri dana ranije bio je odigrao kompletnu utakmicu protiv Slovačke. Posljednjih 14 dana izvan je pogona te je propustio utakmice protiv PSG-a, Levantea i Seville.

>>>  Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

Luka Modrić
1/25

Vezni 34-godišnji igrač u ponedjeljak je vježbao individualno, a u utorak prvi put u grupi sa suigračima. Real Madrid ga nije uvrstio na popis igrača za današnju utakmicu  protiv povratnika u ligu Osasune, a upitan je i njegov nastup u gradskom derbiju protiv Atlética u subotu.

Trener Zinedine Zidane rekao je u utorak kako se kapetan hrvatske reprezentacije bolje osjeća te da bi se uskoro mogao priključiti ekipi, no nije naveo kada ga očekuje na utakmicama.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uvrstio je Modrića na popis igrača za kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada i Walesa 13. listopada.

''Real Madrid očekuje da Luka razgovara sa svojim izbornikom kako bi mu on što je više moguće olakšao raspored'', navele su sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu.

James Rodríguez, kapetan Kolumbije, ovaj je mjesec propustio prijateljske utakmice s Brazilom i Venezuelom zbog ozljede. Četiri dana kasnije odigrao je za Real Madrid svih 90 minuta protiv Levantea.

''Real Madridu bi se svidjelo da to učini i Modrić'', tvrdi Marca.misleći na ono što ga čega s klubom. ''Jedna gesta u obliku propuštanja utakmica kako bi se oporavio i vratio u formu.''

Dužnosnik Real Madrida rekao je: ''Za Real Madrid, ono što odluči Luka bit će korektno.''

Modrić je u srijedu nije bio dostupan za komentar. Vježbao je u sportskom centru na sjeveru grada s ostalim ozlijeđenim igračima. Njegovi suigrači večeras će na Santiago Bernabéu igrati protiv Osasune.

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Komentara 22

BL
bluesman
14:52 25.09.2019.

Luka, ti si sa Realom osvojio sve. Tesko da ce to netko ponoviti. Ne daj da te ucjenjuju i nagovaraju. Pusti Zidana nek se sam koprca u plicaku u koji se sam navukao. Poslije Ronalda nista nece biti isto kaoo i prije, i ti to sam znas. Za reprenzetaciju mozes dati vise. Domovina te treba Luka isto kao i Rakitica. Naucite zajedno ove nase mlade poslu i angazmanu i odnosu prema reprezentaciji. Nemoj stati , daj da se nas napaceni narod i u buducnosti ponosi i veseli. To nije samo moj san nego san svih Hrvata u pecalbi i u Domovini.

ST
Starotopoljanin
13:55 25.09.2019.

ma nema teorije da ne igra na kljucnim utakmicama,a real ionako je slab ,pa mu luka nemoze sam pomoci.

AM
Ameise
14:16 25.09.2019.

Oni spominju kako je Rodriguez propustio prijateljske utakmice. Pa ovo nisu prijateljske utakmice biseri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije