Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio i gol

Nevjerojatna priča: Maloku objasnio zašto je zakasnio 10 minuta na susret s Lokomotivom

Elvir Maloku
Foto: Tino Jurić/Pixsell
27.10.2014.
u 14:51

– U vrijeme dok je trajalo zagrijavanje, kada se vidjelo da Tino Sušić ne može, ja sam na televiziji gledao El Clasico. Tada sam primio poziv glasnogovornika da što brže dođem na stadion

Hajduk i Lokomotiva u subotu su na Poljudu pred praznim tribinama odigrali 2:2. Gosti su vodili 2:0 sve do pet minuta prije kraja, ali su Splićani uspjeli izjednačiti. A važnu ulogu odigrao je Elvir Maloku, strijelac za 1:2, koji zapravo nije trebao ni igrati.

– Bilo je nezaboravno. Bio sam u karanteni s momčadi, a onda mi je rečeno da sam višak, 19. igrač i otišao sam kući. U vrijeme dok je trajalo zagrijavanje, kada se vidjelo da Tino Sušić ne može, ja sam na televiziji gledao El Clasico. Tada sam primio poziv glasnogovornika da što brže dođem na stadion, uzeo sam taksi i stigao na klupu kada se već igrala 10. minuta, ispričao je Maloku za Dalmatinski portal.

>>Lokomotiva vodila na Poljudu 2:0 do 85., Hajduk na krilima Milevskog izvukao remi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije