Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA SJEDNICE IO

Iznenadni razvoj događaja na Maksimiru! Barišić predložen za predsjednika Dinama i nakon ožujka

Svečana loža na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Astane
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
29.12.2023.
u 15:29

Mnoga su imena kružila javnim prostorom posljednjih dana. Istupio je Mladen Vedriš, zatim je pod povećalo došao Drago Kamenski, a na jučerašnjem IO-u Nikola Hanžel za predsjednika je predložio onog aktualnog - Mirka Barišića

Na Maksimiru je u petak održan sastanak Izvršnog odbora Dinama. Tema su bili izbori u klubu, a takozvana "Lista 35" podržala je reizbor aktualnog predsjednika, Mirka Barišića.

Mnoga su imena kružila javnim prostorom posljednjih dana. Istupio je prvo Mladen Vedriš, zatim je pod povećalo došao i Drago Kamenski, no na današnjem sastanku Izvršnog odbora za novog predsjednika predložen je dosadašnji predsjednik Mirko Barišić. Predložio ga je Nikola Hanžel, njegov bliski prijatelj i suradnik, a prijedlog je jednoglasno usvojen.

Kako god, po novome Statutu 25 članova skupštine birat će članovi kluba na izborima, dok će 35 članova birati članovi IO-a tajnim glasanjem. Onda će tih 60 članova Skupštine na sjednici izabrati novog predsjednika između dvojice kandidata, nositelja dvije liste. IO odredio je u petak izborno povjerenstvo za izbore za skupštinu, a Dinamo će uskoro objaviti i točan datum izbora, koji bi se trebali održati početkom ožujka sljedeće godine.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 21

MO
moroder12
16:14 29.12.2023.

Mislim da je vrijeme da Barišića zamjeni Manolić...

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
15:46 29.12.2023.

Još manolića za potpredsjednika i vedriša za blagajnika...

Avatar R & I
R & I
16:48 29.12.2023.

Muppet show se nastavlja 🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije