Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga:

San Antonio dominantno u drugi krug, Memphis nije imao šanse

San Antonio Spurs
Reuters/PIXSELL
24.04.2016.
u 22:23

San Antonio će u drugom krugu igrati protiv boljeg iz ogleda između Oklahoma City Thundera i Dallas Mavericksa u kojemu trenutačno Oklahoma City vodi sa 3-1.

Košarkaši San Antonio Spursa prva su momčad koja je izborila plasman u drugi krug doigravanja NBA lige, oni su s maksimalnih 4-0 u pobjedama u prvom krugu izbacili Memphis Grizzliese.

Do četvrte pobjede Spursi su stigli u nedjelju u Memphisu uvjerljivom 116-95 pobjedom.

Kawhi Leonard ubacio je 21 koš za Spurse, Tony Parker je dodao 16, a LaMarcus Aldridge 15 uz 10 skokova, dok je Grizzliese predvodio Lance Stephenson sa 26 ubačaja.

Utakmicu je obilježio nešto duži prekid nakon dvije minute igre u drugoj četvrtini kada je pri vodstvu Spursa 25-23 nestalo struje u dvorani. Nakon prekida domaći su se dobro držali do odlaska na poluvrijeme kada je rezultat bio 47-45 za San Antonio, no u nastavku više nisu mogli pratiti ritam gostiju.

San Antonio će u drugom krugu igrati protiv boljeg iz ogleda između Oklahoma City Thundera i Dallas Mavericksa u kojemu trenutačno Oklahoma City vodi sa 3-1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije