Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stotinu uhićenih

Navijački neredi uoči LP-a, huligani izazvali požar u podzemnoj željeznici

Lille
Foto: Reuters/Pixsell
17.09.2019.
u 19:14

Nizozemska policija uhitila je barem 20 Francuza koji su izazvali požar u podzemnoj željeznici, a diljem Amsterdama pristalice Lillea su izazivale tučnjave u ugostiteljskim objektima

Stotinjak navijača francuskog Lillea privedeno je u Amsterdamu zbog izgreda uoči utakmice Lige prvaka s Ajaxom. 

Više od 3000 navijača Lillea stiglo je u 300-tinjak kilometara udaljeni Amsterdam, a neki od njih su bacali dimne bombe, tukli se i remetili javni red. 

Nizozemska policija uhitila je barem 20 Francuza koji su izazvali požar u podzemnoj željeznici, a diljem Amsterdama pristalice Lillea su izazivale tučnjave u ugostiteljskim objektima. 

'U kontaktu smo s policijom i Ajaxom. Naglašavam da osuđujemo svako nasilje i takvi navijači nam ne trebaju', kazao je predsjednik Lillea Gérard Lopez.

>> Pogledajte što kaže Dani Olmo uoči utakmice LP-a protiv Atalante

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mirko69
Mirko69
19:39 17.09.2019.

Nemoguće , pa to je kulturna europa

DA
DarthVader
19:31 17.09.2019.

Divljaci. Dokaz da je Balkan puno bolji.

SE
SemperFidelis
11:26 18.09.2019.

Hoce li sad Lille igrati nekoliko utakmica pred praznim ttibinama? Tesko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije